Suntem pe Autostrada Nadlac- Arad! O "frumusete" cum ne-am dori prin mai multe zone, doar ca visul romanesc modern se spulbera repede!

Prima oprire, prima parcare! Mirosul insuportabil te loveste inca din momentul in care deschizi usa masinii! Imediat afli si de ce!

Cladiri curate si salubre, in care sunt toalete, exista, dar la ce folos! Toate sunt inchise. Cine le are in administrare parca a avut, insa, grija sa puna si un semn pe usa inchisa a toaletei ca poti gasi solutie de urgenta la stanga.


Cu asa intrare in tara parca iti vine sa fugi mai degraba decat sa iti continui drumul prin tara noastra! Bine ca, tot pe unul dintre afisele puse de administratorul toaletelor, scrie negru pe alb ca este FARA TAXA!!!

Practic, toate toaletele sunt infiintate doar cu numele pe o raza de 40 de kilometri, dus-intors, intre Nadlac si Arad.
Mai mare rasul, daca nu plansul cand vezi asa ceva!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Afara sunt, intr-adevar, multe exemple de civilizatie cand vine vorba de toaletele de pe autostrazi, cum sunt si acestea cu mecanism de auto-igienizare!

Dar situatii normale avem si aici, in tara noastra! Chiar v-am prezentat unul in primavara acestui an. Pe autostrada Bucuresti- Constanta, la km 206, Domnul Fodor a facut rai.

Este prea mult, domnilor de la CNADNR care ati dat contractele pentru A1 pe tronsonul Nadlac- Arad???  Exemple mai sunt de-a lungul acestei autostrazi.

Cei de la Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale spun ca situatia este generata de legislatie. In plus, pentru ca situatia s-ar putea prelungi cu cel putin o luna, reprezentantii CNADNR anunta controale, iar cei care incearca sa-si faca nevoile in afara spatiilor amenajate, dar inchise cu lacatul, ar putea fi amendati.

"Achizitia de servicii este in curs de derulare, ca urmare a procedurilor legale.
[...] Mentionez ca, pe tronsonul Remetea Mare-Nadlac al autostrazii A1, data limita de depunere a ofertelor de serviciu este 9 noiembrie 2016. Procedurile de contractare a unui nou serviciu au fost intarziate cca o luna si jumatate din cauza modificarii legislatiei."
, spun cei de la CNADR.

Ce ne ramane de facut noua, oamenilor de rand?? Poate doar sa speram ca nu se mai schimba iar legislatia si NU vom mai vedea asemenea situatii de-a dreptul oribile!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si