Mai mulţi elevi au obligat un copil de 14 ani, cu paralizie cerebrală, să se facă punte ca să treacă un râu peste el

O înregistrarea video a stârnit val de reacţii în Canada. În înregistrare se vede cum un copil cu paralizie cerebrală a fost făcut punte de nişte elevi pentru a traversa un râu.

Webeditor: M. P. Author: M.C.B. luni 12 noiembrie 2018 , 20:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

O înregistrarea video a stârnit val de reacţii în Canada. În înregistrare se vede cum un copil cu paralizie cerebrală a fost făcut punte de nişte elevi pentru a traversa un râu.

Filmarea a fost făcută zilele trecute, în New Scotland, Canada. Brett Corbett, un băiat în vârstă de 14 ani cu paraliziei cerebrală, a fost obligat de colegii lui de şcoală să se arunce în apă, cu faţa în jos, pentru ca o elevă să calce pe el, folosindu-l ca punte râul respectiv.

Înregistrarea a ajuns în mediul online, unde a stârnit indignare în rândul nternauţilor. În intregistrare se aud râsetele celor prezenţi în timp ce Brett este în apă.

Băiatul, conform The Chronicle Herald, susţine că este zilnic hărţuit la şcoală de colegii săi şi că în ciuda plângerilor pe care le-a făcut la direcţia şcolii Glace Bay, nu a fost luată nicio măsură.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Curs valutar BNR marți, 15 iunie 2021: Euro crește! Ultimele cotații pentru moneda... Curs valutar BNR marți, 15 iunie 2021: Euro crește! Ultimele cotații pentru moneda europeană, dolar și liră turcească
spotmedia.ro
Caracalul de la Arad Caracalul de la Arad
spotmedia.ro
Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători? Și, totuși, cât de proști vă credeți propriii alegători?
b1.ro
Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau... Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...
infoactual.ro
Tratament naturist pentru cancer. Carmen Harra: De opt ori mai eficient decât... Tratament naturist pentru cancer. Carmen Harra: De opt ori mai eficient decât chimiotarapia
infoactual.ro
Cum arată Dumnezeu? Prof. Dulcan: Nu este ca în niciuna din închipuirile noastre! Cum arată Dumnezeu? Prof. Dulcan: Nu este ca în niciuna din închipuirile noastre!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si