Mâine e ziua ei, dar nu are parte de cadouri. E jale în familia Deliei, fetiţa dispărută, din Hunedoara

Mâine, de Sfântul Mihai şi Gavril, Delia Gabriela era sărbătorita familiei, însă în familia Dorobanţu o să fie zi tristă. Părinţii săi îşi şterg lacrimile şi se roagă pentru ca fetiţa lor să vină acasă. Delia Gabriela a dispărut din faţa blocului de 7 zile, iar părinţii nu mai ştiu ce să facă pentru a-şi vedea micuţa în viaţă, acasă.

E. V., miercuri 07 noiembrie 2018 , 09:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Delia Gabriela nu o să primească cadouri de ziua ei, ci este nevoită să cerşească. Căci, din primele informaţii apărute, părinţii copilei suspectează că fetiţa lor a fost dusă la cerşit.

Mâine, de Sfântul Mihai şi Gavril, Delia Gabriela era sărbătorita familiei, însă în familia Dorobanţu o să fie o zi tristă. Părinţii îşi şterg lacrimile şi se roagă pentru ca fetiţa lor să vină acasă. Delia Gabriela a dispărut din faţa blocului în urmă cu 7 zile. De atunci părinţii nu mai ştiu ce să facă pentru a-şi vedea micuţa în viaţă, acasă.

Fetiţa de 7 ani, din Petroşani, judeţul Hunedoara, este căutată de poliţişti în toată ţara, după ce tatăl ei a dat-o dispărută. Copila ar fi plecat din faţa blocului cu un bărbat de 44 de ani, persoană fără adăpost, dar cunoscut al familiei, scrie Mediafax. „Fetiţa ar fi plecat spre Cimitirul Central, din municipiul Petroşani, pentru a primi alimente de pomană, cu ocazia „zilei morţilor”. Până la momentul sesizării, fetiţa nu a mai revenit la domiciliu. Tatăl minorei a mai precizat că bărbatul cu care ar fi plecat fiica sa provine din rândul persoanelor fără adăpost, însă este un cunoscut al familiei”, se arată în comunicat.

Semnalmentele fetiţei dispărute: Fetiţa are aproximativ 1,30-1,35 metri înălţime, ten deschis, corpolenţă astenică, păr blond, creţ, faţă ovală, ochi albaştri. Nu prezintă semne particulare. Când a plecat de acasă, copila era îmbrăcată cu un hanorac alb, cu desene roz şi cu glugă, bluză roz cu o floare cu sclipici în zona pieptului, pantalon de trening roz, iar în picioare purta o pereche de role de culoare neagră. Fetiţa nu avea asupra ei bani, bunuri, bijuterii sau telefon mobil.

Sărbătoare mare pe 8 noiembrie

Calendar ortodox noiembrie 2018. Pe 8 noiembrie, creştini ortodocşi sărbătoresc Soborul Sf Arhangheli Miahil şi Gavriil. Află ce nume se sărbătoresc pe data de 8 noiembrie şi cui trebuie să spui La mulţi ani de ziua onomastică. Nume care se sărbătoresc de Miahil şi Gavriil.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si