Ce a decis mama care și-a fiert copilul, la propriu, în oala de ciorbă?! Gestul ei revoltător a indignat o lume întreagă

Mama care a participat la o crimă teribilă a luat decizia: femeia se întoarce definitiv în țară. Tunde Otvoș și-a mărturisit faptele, însă a fost declarată nevinovată.

Author: Georgiana Balaban luni 23 noiembrie 2020 , 10:50

mama criminală care și-a fiert copilul
Ea este mama criminală care și-a fiert copilul în oala de ciorbă.[Sursa foto: spynews]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Femeia care și-a fiert propriul copil în oala de ciorbă se întoarce în România, conform spynews.ro. Ea a făcut supă din fiul său și a scăpat fără o zi de pușcărie.

Acum blondina s-a întors acasă și lucrează la o fabrică din Mediaș, iar statul i-a încredințat tutela fetei cea mare.

Tunde Otvoș a revenit în România, după escapadele sale amoroase din Occident. Fiindcă nu a fost condamnată pentru faptele sale, autoritățile i-au lăsat în grijă fata cea mare, care nu încape în oala de ciorbă, așa cum a încăput băiețelul. Românca pozează acum într-o femeie model care are un copil de crescut. Tunde Otvoș lucrează la o fabrică din Mediaș și le-a explicat prietenilor din mediul virtual că este o mamă singură, o angajată model și o gospodină desăvârșită.

Citeste si: Omorâtă în Ferentari, incendiată la Giurgiu. Cine e, de fapt, Giani, unul dintre criminalii Sabinei

Citeste si: VIDEO- Depresia, boala ascunsă a partenerului de viață

Complicii criminalului sunt în libertate la 7 ani de la teribila crimă

În urmă cu șapte ani, mama criminală a făcut supă din propriul copil după ce concubinul ei, italianul Antonio Zaccagna, l-a omorât pe micuț.

Cazul șocant al lui Tunde Otvoș a făcut înconjurul lumii. Femeia a declarat cum și-a fiert propriul copil în oala cu sodă caustică. Ea nu a fost niciodată acuzată de profanare, fiind salvată de la puşcărie de procurori şi de judecători.

mama criminală care și-a fiert copilul
Tunde Otvoș - mama care a făcut supă din fiul său.[Sursa foto: spynews]

Fostul concubin al criminalei a fost condamnat la 14 ani de închisoare. Antonio Zaccagna își ispășește pedeapsa acum, însă un lucru nu este clar, și anume de ce complicii italianului nu au fost pedepsiți?!

Mama care şi-a fiert propriul copil în oala cu sodă caustică, sora şi fratele acesteia, care au recunoscut că au participat la profanarea cadavrului, au scăpat fără o zi de puşcărie, fiind ajutaţi să scape de condamnare chiar de cei plătiţi să aplice legea.

„În noaptea de 28 aprilie 2013, în timp ce cadavrul copilului fierbea pe sobă, în bucătărie, cei patru (Zaccagna, Tunde, sora şi fratele lui Tunde) stăteau la masă, la câţiva paşi. Din când în când, mergeau, pe rând, ca să amestece în oala cu trupul băieţelului, şi, fiindcă scheletul acestuia nu se dezintegra, au amestecat în cazan timp de zece ore. La final, când cadavrul s-a transformat într-o masă gelatinoasă, Zaccagna a plecat cu recipientul pe malul unui râu, unde l-a vărsat parţial. La un moment dat, şi-a făcut apariţia un localnic, iar italianul s-a speriat să nu fie prins. Aşa că luat cazanul şi a plecat în altă parte, unde a vărsat restul conţinutului", a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, instituţia care a lăsat în libertate trei profanatori de cadavre şi complici ai unui criminal sadic.

Singurul care plătește pentru acest caz este criminalul Antonio Zaccagna, arată spynews.ro. El a primit 14 ani de închisoare, pentru loviri cauzatoare de moarte şi profanare de cadavre.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si