Mamă cu chip de DEMON! Și-a abandonat bebelușul într-un leagăn. A fost găsit după două săptămâni. Cum a fost pedepsită femeia

O tânără mamă și-a abandonat bebelușul într-un leagăn, infestat cu viermi. Femeia era atât de drogată încât nu a conștientizat ce face.

M. P., joi 21 februarie 2019 , 11:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Medicii spun că bebelușul era infestat cu viermi. În urma autopsiei s-a stabilit că micuțul a murit de malnutriție, deshidratare și infecție cu E-coli, cauzată de faptul că nu i-a fost schimbat scutecul timp de două săptămâni. Mai mult, la doar patru luni el cântărea 3 kilograme.

Citeste si: Lovitură pentru familia Elodiei Ghinescu! Cristian Cioacă, eliberat mai devreme

"A murit de roșeată de la scutec. Exact, roșeață de la scutec", a spus Coleman McAllister.

Ce au descoperit polițiștii în urma percheziției la locuința părinților

Polițiștii au declarat, în cadrul procesului, că au găsit la domiciliul părinților tot ce era nevoie pentru a evita această tragedie, precum scutece noi și unguente pentru bebeluși.

Citeste si: Și-a ucis gemenii și i-a băgat în frigider! Crima șocantă din Galați îngrozește țara. Chiar copiii criminalului l-au dat de gol

Atât mama cât și partenerul ei au fost condamnați la închisoare pe viață. Potrivit The Sun, Cheyanne Harris, în vârstă de 22 de ani, nu a trădat nicio emoție atunci când judecătorii i-au citit sentința, în New Hampton, Iowa.

Te-ar putea interesa si