Mamă cu chip de monstru! Și-a bătut cu sălbăticie fiul de numai trei ani! "Blestematule, tu ești de vină!" - E ireal ce motiv a avut pentru a-și teroriza propriul fiu!

Natalia Rosa Martinez și-a bătut în ultimul hal fiul cel mic, un băiețel în vârstă de trei ani.

C.I.P., luni 21 ianuarie 2019 , 15:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mamă cu chip de monstru! S-a filmat în timp ce îl lovește brutal pe fiul său de 3 ani pentru a-i atrage atenția fostului soț! Femeia îl învinovățește pe copilaș pentru separarea părinților săi și pentru că o preferă pe noua parteneră a tatălui : "Blestematule, tu ești de vină. Pe tine nimeni nu te iubește!"

Băiețelul are răni pe față de la atâtea lovituri

Copilul nu înțelege mesajul, nu înțelege nimic. El nu înțelege țipetele pe care le face mama sa în timp ce îl bate cu putere. Singurul lucru care poate înțelege acest mic băiețel de trei ani este durerea pe care o simte. O "mamă" își lovește cu sălbăticie copilul și îi reproșează celui mic despre separarea acesteia cu tatăl copilului: "Blestematule, e vina ta! Pe grasa aceea o vei apăra. O vei apăra pe grasa aia ordinară în locul meu. Cu grasa aia a plecat, pe tine nu te iubște! Pe tine nimeni nu te iubește!"

Acestea sunt câteva dintre strigătele pe care mama le face copilului în timpul celor 30 de secunde de înregistrare. Referindu-se la noua parteneră a tatălui copilului și al fostului său partener de viață. În tot acest timp, fața micuțului sângera de la atâtea lovituri.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si