Mama Elodiei Ghinescu il acuza pe Cristian Cioaca de faptul ca acesta a instrainat toate bunurile care ii apartineau fiului sau!
Actual

Mama Elodiei Ghinescu il acuza pe Cristian Cioaca de faptul ca acesta a instrainat toate bunurile care ii apartineau fiului sau!

C.I.P.
11 iun 2018

Cazul "Elodia" pare ca nu se mai termina niciodata. Sunt 11 ani de cand avocata Elodia Ghinescu a disparut fara urma si de atunci, desi cazul pare solutionat dupa condamnarea lui Cristian Cioaca, apar tot felul de ipoteze si amanunte care vin sa complice lucrurile.

Ultimele noutati sunt din partea mamei Elodiei Ghinescu, cea care a lansat o serie de acuzatii fara precedent la adresa fostului ei ginere, Cristian Cioaca. Acuzatiile sunt de abuz si de vanzare a anumitor bunuri ce i-ar fi apartinut de drept fiului avocatei.

In mai multe documente date magistratilor se constata ca fiul sotilor Cioaca a fost de mai multe ori abuzat emotional de catre tatal sau, dar si de catre matusa sa.  "Reclamantii au sustinut ca minorul C.P.M nascut in 2004 este abuzat emotional si folosit de catre tatal sau, Cioaca Cristian, si de catre sora acestuia. S-au pus la dosar articole de presa si fotografii cu minorul. Mai mult, inculpatii s-au folosit si de numele sau pe mai multe posturi de televiziune. Sa se noteze ca pozele si datele personale ale minorului catre presa au fost date chiar de catre sora lui Cioaca, persoana la care minorul a fost in plasament.", se arata in documentele noi depuse pe masa magistratilor.

"In motivarea cererii se arata ca tatal minorului – numitul Cristian Cioaca, sora acestuia, precum si cumnatul sau, bunica paterna -, se afla in conflict de interese cu minorul, deoarece acestia au instrainat bunurile ce compun masa succesorala dupa defuncta Ghinescu Elodia, astfel: s-a instrainat autoturismul Peugeot 607, autoturism dobandit in timpul casatoriei cu Ghinescu Elodia; s-au incheiat contract de inchiriere si promisiunea de vanzare-cumparare, la data de 22.02.2008, autentificate sub nr.330 la Biroul notarului public Beschia G.D, ce au ca obiect imobilul dobandit in timpul casatoriei, insa prin sentinta civila nr.5795/7.05.2010 pronuntata de Judecatorie s-au anulat aceste acte. Cioaca Cristian a dat o declaratie autentificata sub nr. 387 din 26.02.2008, la Biroul notarului public Beschia G.D, in calitate de promitent cumparator, ce are ca obiect imobilul, prin care Cioaca Cristian renunta la calitatea de promitent cumparator din antecontractul de vanzare-cumparare nr.11/26.09.2009, cu data ceruta la Cabinet avocat Ghinescu Elodia, in schimbul sumei de 10.000 euro, bani achitati de celalalt promitent cumparator, antecontract incheiat in timpul casatoriei cu Ghinescu Elodia", se mai arata in documentele citate.

 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook