Mama lui Răzvan Ciobanu, clipe de groază. I s-a făcut rău

Imagini dureroase la căptătâiul lui Răzvan Ciobanu. Mama designer-ului își plânge cu lacrimi amare fiul mort în cumplitul accident de mașină de la Săcele.

Author: Radu C. Munteanu Radu Constantin joi 02 mai 2019 , 13:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Nedezlipită de lângă cosciugul fiului său, mama lui Răzvan Ciobanu a cedat. În urmă cu câteva momente, femeii i s-a făcut rău. Imediat, apropiații i-au sărit în ajutor și au purtat-o pe brațe. 

Ce s-a întâmplat 

Răzvan Ciobanu este înmormântat joi, la Cimitirul Progresul din Capitală.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţa, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, după ce maşina pe care o conducea a lovit mai mulţi copaci Poliţiştii constănţeni au stabilit că Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranţă în momentul producerii accidentului, el fiind proiectat prin unul din geamurile autoturismului, care s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa spun că moartea lui Răzvan Ciobanu a fost una violentă, el suferind o ruptură de aortă cu hemoragie internă, ruptură pulmonară, hepatică şi de coloană toracală. În urma accidentului, Ciobanu a fost proiectat în afara autovehiculului, cu faţa în jos, poziţia sa fiind schimbată de către medicii SMURD pentru aplicarea procedurilor specifice.

De asemenea, testele preliminare au arătat că în sângele creatorului de modă se aflau substanţe interzise. Analizele amănunţite urmează să determine despre ce substanţă era vorba şi ce cantitate se găsea în organism, iar acestea vor fi finalizate în câteva săptămâni.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si