Scene șocante  s-au derulat în Vâlcea. Un individ a luat toporul și și-a lovit mama și bunica de mai multe ori. El a vrut să se răzbune că femeile nu i-au dat bani, fără să se gândească la viața lor.

Bărbatul a luat arma și a dat fără oprire în cele două femei. Evenimentul nefericit a avut loc chiar în noaptea de Paște. Pe atunci, bărbatul le-a cerut bani mamei și bunicii sale, însă cele două femei au refuzat.

Caz șocant în Vâlcea

Pentru refuzul celor două femei, a decis să se răzbune. Tânărul a luat un topor și a început să le lovească pe cele două femei. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, printr-o decizie a Tribunalului Vâlcea.

Citeste si: Scene șocante în Dej: doi șoferi s-au luat la bătaie în trafic

Bunica bărbatului locuiește în orașul Băbeni, județul Vâlcea. În noaptea de Paște, pe data de 25 aprilie 2022, bărbatul a mers în vizită la bunica sa și, fără să stea prea mult pe gânduri, i-a cerut bani.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Procurorii au transmis ulterior că bărbatul din Vâlcea le-a aplicat celor două victime (bunica sa și mama sa) mai multe lovituri cu un topor, în zona capului și pe toată suprafața corpului, într-un scandal de proporții.

Citeste si: Bătaie cu toporul și spray paralizant în Capitală, după o șicanare în trafic

Întâmplarea a avut loc pe fondul unui conflict spontan inițial cu mama sa, generat de faptul că părinții refuzau să îi dea bani, potrivit procurorilor.

Tribunalul Vâlcea a emis miercuri un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citeste si: Un tânăr a fost reţinut după ce a furat 90 de porumbei din curtea unui consătean

Individul este cercetat pentru tentativă de omor calificat. Mama și bunica bărbatului sunt internate în aceste momente în stare gravă la Spitalul Județean din Craiova.

Medicii au declarat că cele două victime au nevoie de în jur de 80 de zile de spitalizare pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Citeste si: „O singură palmă, nu a fost bătaie”. Gabriela Cristea a vorbit despre violența domestică! Nu a mai putut să tacă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si