A 20-a zi de manifestatii in Piata Victoriei

UPDATE 21.44: Numarul protestatarilor din Piata Victoriei a ajuns la 2.000. Circulatia rutiera de pe bulevardul Kiseleff a fost oprita. La ora 21.00, manifestantii au cantat imnul national si au aprins laternele telefoanelor mobile.

UPDATE 20.40:   Aproximativ 1.000 de oameni se afla, la ora transmiterii acestei stiri, in Piata Victoriei din Capitala, scandand: "Jos Tariceanu,  Dragnea si Grindeanu", "Dragnea, tu esti pentru noi Iliescu 2", "PSD, ciuma rosie", "Sobolanii",  "Hotii", "Zi de zi aici vom fi", "Demisia","DNA sa vina

sa va ia", "Jos penalii".

Pe pancartele purtate de cei din piata se poate citi: "Pitestiul, sluga PSD", "Dragnea si Tariceanu, afara din Parlament", "Melescanu ce facusi,  ai mancat spanac la rusi?". Cei mai multi dintre manifestanti au umbrele. Majoritatea celor din piata poarta la mana banderole galbene pe care scrie #rezist. Oamenii continua sa vina dinspre iesirile de metrou. Demonstrantii flutura steaguri tricolore, fluiera, bat in tobe si sufla in vuvuzele.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Sursa foto: facebook.com

Numarul record de manifestanti in Piata Victoriei a fost atins in 5 februarie, cand peste 280.000

de oameni au protestat chiar in ziua in care Guvernul a abrogat Ordonanta de Urgenta privind codurile penale.

A 15-a zi de proteste si in Palatul Cotroceni

Duminica seara, zeci de persoane care sustin Guvernul protesteaza in fata Palatului Cotroceni, pentru a cincisprezecea zi consecutiv, cerand demisia presedintelui Iohannis.

Protestatarii huiduie, scandeaza ”Demisia”, “Luptam, luptam, Guvernul aparam” si canta, la portavoce: "Daca pleci, ia si cucuveaua".

Recordul de participanti la manifestatia de la Palatul Cotroceni a fost in prima zi de proteste, din 5 februarie, cand au iesit in strada peste 2.000 de oameni.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si