Marcel Toader a murit. Mesajul emoționant al omului de afaceri, în martie 2019: „Tu mi-ai adus fericirea”

Marcel Toader a murit. Toader transmitea în martie un mesaj de-a dreptul impresionant. Cui i s-a adresat omul de afaceri pe pagina sa de socializare.

Author: M.V. sâmbătă 03 august 2019 , 18:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+


Marcel Toader se declara un bărbat de-a dreptul împlinit. Deși nu își găsise încă sufletul pereche, fostul soț al Mariei Constantin era înconjurat de iubire.

Cunoscutul afacerist i-a mulţumit atunci mamei lui pentru tot.

" #Mulțumesc Iubită Mamă !🙏🙏🙏❤❤❤ #Steaua #mea #din #zori #de #Zi .💥💥💥💥 De ziua fericirii, toate gândurile mele se îndreaptă către Tine.


Tu mi-ai adus mereu fericirea in gândul și-n sufletul meu atunci când veneam la tine, ieșit din noroaie grele, m-ai luat mereu în brațe, mi-ai mângâiat obrajii și mi-ai șters lacrimile de pe față cu mâinile tale dragi, muncite, și m-ai iubit mereu cu aceeași forță, nefiind condiționată de nimeni și de nimic; pentru că sunt copilul tău!

❤ Mereu mi-ai spus ca Femeia credincioasă este Îngerul casei. Dar... Azi îți dedic o frumoasă melodie alături de toată dragostea de care eu sunt capabil și-ți spun că te iubesc cu toată ființa!❤🌹❤🌹", a scris Marcel Toader, alături de câteva fotografii cu femeia care i-a dat viață și de care este extrem de apropiat.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si