Mare concurs de snooker în memoria regretatului Marius Ancuţa: ”Are ca scop cinstirea unui om ce a contribuit enorm la răspândirea acestui sport”

Marius Ancuţa a murit pe 19 iulie 2018, la doar 50 de ani, memoria sa fiind cinstită cum se cuvine de fanii snookerului.

Author: Petru Luca Webeditor: C.L. luni 19 noiembrie 2018 , 20:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Fostul mare jucător şi comentator de snooker Marius Ancuţa a încetat din viaţă pe 19 iulie, la doar 50 de ani,   dispariţia sa şocând opinia publică din România. În amintirea celui care a promovat enorm un sport aproape necunoscut pe meleaguri autohtone, între 23 şi 25 noiembrie se va desfăşura ”Marius Ancuţa Classic 2018”, o competiţie la care sunt aşteptaţi toţi practicanţii de snooker, indiferent de nivel.

 

”Concursul este dechis tuturor iubitorilor de snooker si are ca scop cinstirea unui om ce a contribuit enorm la raspandirea acestui sport in randul nostru! Meciurile se vor desfasura in cadrul CENTURY Snooker Academy. Totodata, taxele de concurs colectate de la participanti, vor fi redirectionate catre sustinerea unor tineri jucatori! Taxa de concurs este 50 RON, iar fiecare participant poate contribui suplimentar la cresterea fondurilor ce vor fi redirectionate in scopul promovarii acestui sport”, au notat organizatorii. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si