Cupidon si-a facut de cap si in aceasta perioada, toti tinerii aflati in cautarea sufletului pereche in acest show au trecut printr-o serie de incercari si au trait, in fata publicului, entuziasmul, dezamagirea, supararea sau fericirea de a fi indragostit.

" Pe masura ce ne apropiem de Marea Finala emotiile, tensiunile cresc, cum e si firesc. Am trecut, alaturi de concurenti, printr-o multime de stari sufletesti, m-am atasat de ei.

Am suferit odata cu ei, m-am bucurat atunci cand ei au avut motive sa fie fericiti. Am asistat si la izbucniri ale orgoliilor, la dezamagiri, pentru ca e omeneste sa treci si prin asa ceva. Pe 26 iulie, vom afla deznodamantul, sunt extrem de emotionata si eu in asteptarea Marii Finale", a spus Andreea Mantea.

Surprize uriașe pentru noul sezon

Pregatirile pentru urmatorul sezon "Puterea Dragostei" au intrat deja in linie dreapta, iar telespectatorii vor avea parte de surprize uriase. Cel de-al treilea sezon al show-ului va fi prezentat de Cristina Mihaela Dorobantu, vedeta care a devenit cunoscuta publicului dupa ce a concurat in "Bravo, ai stil!", a prezentat, alaturi de Victor Slav, show-ul "Imi place dansul!" si a fost realizatoarea si prezentatoarea rubricii "Secrete intre fete", din cadrul "Teo Show", la Kanal D.

Citeste si: Mama lui Philip de la „Puterea Dragostei”: „O aștept pe Berna să vină acasă!”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

" Sunt foarte fericita sa fac parte din acest show extraordinar, ”Puterea Dragostei”; sunt nerabdatoare sa ii cunosc pe concurenti, sa intru in atmosfera de la filmari. Va fi o provocare frumoasa pentru ca e vorba despre dragoste, despre oameni care isi cauta sufletul pereche. Sper sa le port noroc concurentilor!", a spus Cristina Mihaela Dorobantu.

Andreea Mantea se va întoarce acasă

Dupa prezentarea a doua sezoane "Puterea Dragostei", Andreea Mantea se va intoarce acasa, impreuna cu fiul sau David, care a fost alaturi de indragita vedeta, in Turcia, pe perioada filmarilor.

Citeste si: Drama prin care trece Andra Volos de la „Puterea Dragostei” încă din copilărie

" A fost o perioada foarte intensa pentru mine. A fost dificil in perioada pandemiei pentru ca mi-a fost imposibil sa ma intorc acasa, sa imi vad familia, prietenii. Acum imi doresc sa petrec cat mai mult timp cu ei, abia astept sa revin in Romania!", a declarat vedeta Kanal D.

Reality-show-ul matrimonial "Puterea Dragostei" a avut un succes urias, captand nu numai atentia milioanelor de telespectatori din intreaga tara, ci si a fanilor din social media. Emisiunea poate fi urmarita de luni pana vineri, in intervalele 11:00 -12:00 si 17:00-19:00, si sambata si duminica, in intervalele 16:00 -18:00 si 19:00-20:00. Marea Finala "Puterea Dragostei", va fi difuzata, duminica, 26 iulie, la Kanal D!

Citeste si: Jador nu s-a întors cu „mâna goală” de la Puterea dragostei! Pe cine a adus din Turcia: „N-am agățat femei, dar...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si