Maria Ghiorghiu, tot mai multe previziuni apocaliptice: “Am ramas fara apa, a fost blestemata!” Anunturile ingrozitoare facute doar luna trecuta

Maria Ghiorghiu a anuntat in ultima perioada tot mai multe previziuni apocaliptice, de genul cutremure, incendii sau explozii devastatoare.

C.L., joi 01 martie 2018 , 21:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cea mai recenta previziune apocaliptica a Mariei Ghiorghiu se refera la apa. “Ma aflam intr-un mijloc de transport. Chiar daca era galagie, aud un glas in dreapta mea care spune “Am ramas fara apa”. Dar un alt glas vine repede cu o explicatie: “Pentru ca apa e blestemata! O spune Iisus Hristos!” Prieteni dragi, va veni o vreme cand apa va lipsi din multe case de pe Pamant. Sau chiar daca va exista apa, aceasta nu va fi buna de baut. Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului ca sa nu-si intoarca fata sa de la noi (…) Fara mancare mai traieste omul, dar fara apa, nu se poate trai”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei.

Maria Ghiorghiu, clarvazatoarea din Iasi, care a devenit celebra dupa ce a sustinut ca a prevazut tragedia de la Colectiv, are un blog unde posteaza anunturi cu viziunile sale.

In luna februarie, Maria Ghiorghiu a avut previziuni din cele mai cumplite. A anuntat un mare cutremur:  “Dragii mei, din pacate, vom auzi de un alt cutremur intens care se va produce inspre sud, sud-est. Un cutremur care va legana Pamantul destul de tare” Tot in februarie a anuntat ca a “vazut” incendii si explozii puternice. “Dragii mei, ceva se va intampla. Poate fi un posibil accident nuclear sau vreo explozie a vreunei bombe nucleare”, este un alt mesaj postat de Maria Ghiorghiu, care are tot mai multe previziuni apocaliptice.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si