Maria Zakharova, directoarea Departamentului de Informare și Presă al Ministerului Afacerilor Externe al Federației Ruse, a venit cu declarații de-a dreptul bizare într-o conferință de presă. Rusoaica și-a expus părerea în legătură cu izbucnirea războiului. Jurnaliștii prezenți la fața locului au dezvăluit ulterior că purtătoarea de cuvânt era beată.

Citeste si: Ursula von der Leyen și Josep Borrell au plecat cu trenul în Polonia pentru a discuta cu Zelenski

Purtătoarea de cuvânt a MAE rus ar fi venit beată la o conferință de presă. A făcut declarații la care nimeni nu s-ar fi așteptat și a spus că războiul a izbucnit din cauza borșului.

Noi informații din Rusia

Maria Zakharova a mărturisit că este de părere că războiul dintre Rusia și Ucraina a izbucnit dintr-un motiv cât se poate de simplu: ucrainenii nu au vrut să împartă cu rușii proprietatea asupra originii borșului.

Purtătoarea de cuvânt a MAE rus a declarat că borșul trebuia să aparțină unui singur popor și că în acest caz este vorba despre xenofobie și nazism.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Statele Unite trimit armament Ucrainei

„Pentru că nu au vrut să împartă borșul. Trebuia să aparțină unui singur grup, unui singur popor. Dar să-l împartă, pentru ca în fiecare oraș, în fiecare țară, fiecare gospodină să-l facă așa cum știe... nu au vrut să facă un compromis. Exact despre asta vorbim, xenofobie, nazism. Extremism în toate formele sale”, a

declarat Maria Zaharova în conferința de presă.

Jurnalistul Kirill Martynov a postat pe contul său oficial de Twitter videoclipul cu discursul pe care l-a susținut directoarea Departamentului de Informare și Presă al Ministerului Afacerilor Externe al Federației Ruse la conferința de presă.

Citeste si: Kremlinul reacţionează la sancţiunile impuse de SUA fiicelor lui Vladimir Putin

„Maria Zakharova a declarat că motivul războiului a fost că ucrainenii nu au vrut să împartă borșul cu ea. De asemenea, se pare că era foarte beată”, a scris jurnalistul pe Twitter.

Potrivit presei străine, cel care a publicat imaginile este un fost șef al departamentului politic al opoziției „Nova Gazeta”. La sfârșitul lunii martie, cotidianul independent a încetat să funcționeze. A fost una dintre puținele surse independente ruse care documentau cursul invaziei armate a Ucrainei de către Rusia.

Citeste si: „Sunt gata să mă întâlnesc cu președintele Putin” Anunțul momentului făcut de Zelenski! Ce îi va propune liderului rus


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si