Marian Munteanu locuieste intr-o cladire cu risc seismic! Are un apartament cu doua camere intr-o zona veche a Bucurestiului! Primaria i-a trimis o somatie de plata

Dupa multi ani in care a stat departe de viata publica si de politica, Marian Munteanu, fostul lider al studentilor din 1990, a revenit, in primavara acestui an, mai intai ca si candidat la Primaria Capitalei, propus de PNL. La scurt timp insa, propunerea a fost retrasa, dar Marian Munteanu a ramas in politica.

Author: C.L. Editor: Viorela Precupas miercuri 26 octombrie 2016 , 08:42

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

El si-a facut un partid nou cu care vrea sa candideze la alegerile parlamentare din decembrie. Pana acum, Marian Munteanu nu si-a depus declaratia de avere, insa pe pagina sa oficiala are o sectiune dedicata averii sale. Acolo, Munteanu a precizat ca “singurele proprietati imobiliare detinute sunt un apartament cu doua camere (70 mp suprafata construita) si un corp de cladire (60 mp), ambele in Bucuresti". Tot conform informatiilor furizate chiar de proaspatul

poltitician, acesta are domiciliul in sectorul 1.
Aceasta este cladirea in care are domiciliul Marian Munteanu
Aceasta este cladirea in care are domiciliul Marian Munteanu

Munteanu locuieste in nordul orasului, intr-o zona cu multe cladiri vechi, cu risc seismic. De altfel, conform site-urile de specialitate, chiar imobilul unde are domiciliu fostul lider al studentilor, este expertizat si incadrat in clasa de risc seismic.

Si legat tot de locuinta lui Marian Munteanu, pe site-ul Directiei de Impozite si Taxe locale, numele lui se regaseste pe lista persoanelor fizice catre care la sfarsitul lunii august a fost trimisa o somatie de plata, cel mai probabil pentru restanta la impozitul pentru cladire.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si