Mario Fresh, glumă la adresa lui Giani Kiriță și a Războinicilor

Războinicii au câștigat meciul pentru hotel, iar Faimoșii vor dormi o noapte la baracă.

Author: Andreea Ciobanu duminică 27 ianuarie 2019 , 12:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 Victoria echipei albastre a coincis cu venirea ca antrenor a lui Giani Kiriță. Mario Fresh nu s-a putut abține și a avut o replică acidă la adresa adversarilor.

Faimosul l-a felicitat pe Giani Kiriță pentru că a reușit să îi conducă pe Războinici spre victorie.

Citeste si: Giani Kiriță, replică incredibilă la adresa lui Gabriel Nedelcu! Nu a uitat de certurile cu fratele lui: "Bentiță..."

Mario Fresh i-a înțepat pe Războinici

"Felicitări, Giani, i-ai pus un pic pe picioare! Dacă nu erai tu! Giani, ai reușit să îi redresezi, erau pe un drum greșit!", a spus Mario Fresh.

"Mă bucur că am pornit cu dreptul.

Am găsit o echipă care muncește și vrea să meargă cât mai departe. Nu suport aroganța celor care nu au realizat nimic în viață și vin aici doar ca să se plimbe!", a spus Giani Kiriță atunci când a fost rugat de Cosmin Cernat să comenteze jocul pentru hotel.

Mario Fresh a încercat astfel, cu această glumiță la adresa adversarilor, să își acopere greșeala făcută atunci când au fost anunțați cei doi antrenori. Faimosul l-a recunoscut pe Giani Kiriță și a crezut că el le va fi antrenor. "A fost ideea mea să mergem să-l îmbrățișam", a explicat Faimosul Mario Fresh la testimoniale.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si