Procurorii au zeci de marturii la dosar. Una dintre victime le-a povestit ingrozita: „Am auzit cand il batea pe Andrei intrucat se auzeau palmele si loviturile aplicate acestuia, injuraturile si amenintarile. Plangea si ii ruga sa nu il mai loveasca”.
Andrei are 23 de ani si este doar una dintre victimele patronilor de sclavi. A fost luat de pe drum cand se intorcea de la serviciu de la Craiova.
A fost dus in Berevoiesti si obligat sa munceasca. Cristian, de 25 de ani, a ajuns victima dupa ce a crezut in promisiunea unui loc de munca bine platit. Ce a urmat l-a marcat pe viata, scrie Digi24.
Victima: „Primeam de doua, trei ori mancare pe zi, in functie de cate ori mancau cei din familie. Intotdeauna imi erau date sa manac resturile de la masa lor.(...) Ma batea cu palmele si ma lovea cu ciocanul pe spinare ca sa fac muncile respective.(...) Mi-a pus cutitul la gat si m-a amenintat si cu o drujba pornita pe care a indreptat-o catre mine, ca daca nu duc treburile pana la capat si mai repede, o sa am de suferit”.
Politistii de la Berevoiesti stiau inca din martie anul trecut despre tinerii fortati sa munceaca.
Au reusit sa elibereze doi dintre tinerii tinuti cu forta acolo, dar abia dupa 16 luni s-au intors sa ii scape pe toti. Procesul celor zece oameni acuzati de trafic de persoane incepe luna viitoare.

Procurorii au zeci de marturii la dosar. Una dintre victime le-a povestit ingrozita: „Am auzit cand il batea pe Andrei intrucat se auzeau palmele si loviturile aplicate acestuia, injuraturile si amenintarile.

Plangea si ii ruga sa nu il mai loveasca”.

Andrei are 23 de ani si este doar una dintre victimele patronilor de sclavi. A fost luat de pe drum cand se intorcea de la serviciu de la Craiova. A fost dus in Berevoiesti si obligat sa munceasca.

Cristian, de 25 de ani, a ajuns victima dupa ce a crezut in promisiunea unui loc de munca bine platit. Ce a urmat l-a marcat pe viata, scrie Digi24.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Primeam de doua, trei ori mancare pe zi, in functie de cate ori mancau cei din familie. Intotdeauna imi erau date sa manac resturile de la masa lor.(...) Ma batea cu palmele si ma lovea cu ciocanul pe spinare ca sa fac muncile respective.(...) Mi-a pus cutitul la gat si m-a amenintat si cu o drujba pornita pe care a indreptat-o catre mine, ca daca nu duc treburile pana la capat si mai repede, o sa am de suferit”.

Politistii de la Berevoiesti stiau inca din martie anul trecut despre tinerii fortati sa munceaca.

Au reusit sa elibereze doi dintre tinerii tinuti cu forta acolo, dar abia dupa 16 luni s-au intors sa ii scape pe toti. Procesul celor zece oameni acuzati de trafic de persoane incepe luna viitoare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si