Cu toate acestea, deși, așa cum recunoaște și Maximilian, dispariția prematură a lui Marcel Toader i-a provocat un șoc, tânărul face tot ce îi stă în puteri pentru ca înmormântarea să fie una impecabilă.

Citeste si: EXCLUSIV Diana Bișinicu, distrusă de durere la cimitir! Artista a venit să îi aducă un omagiu nașului ei, Marcel Toader: "Credeam că nu este adevărat"

Citeste si: Imagini cutremurătoare cu mama și fiul lui Marcel Toader la cimitir! Femeia e susținută de nepot VIDEO

Citeste si: Primele declaratii făcute de fiul lui Marcel Toader! Ce l-a învățat celebrul sau tată pe Maximilian! "Să nu lași capul jos"! EXCLUSIV

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

”Mă tot gândesc, da, și la ferpar. Voi scrie câteva cuvinte pentru ca la înmormântare să fie citite de preoți. Sunt multe de zis, cred că dacă aș scrie despr etatăl meu tot ce mi-aș dori să spun despr eel, mi-ar luat câteva zile. A fos un om minunat, m-a învățat atât de multe, a fost un om cu adevărat bun, dacă erai cinstit cu el. Dar, acum, mi-e greu să mă gândesc la așa ceva, sunt încă în șoc, nu îmi vine să cred ce s-a întâmplat”, ne-a spus, în exclusivitate, Maximilian, fiul lui Marcel Toader.

Mai mult decât atât, ne-a explicat tânărul, când vine vorba să îl descrie pe tatăl său în câteva cuvinte știe că e în fața unei misioni aproape imposibile. ” Tata era un bărbat cu o personalitate complexă. Un om care știa ce are de făcut, nu ezita, era sincer, cinstit și drept. Și necruțător uneori. De aceea zic că îmi va fi foarte greu să scriu doar câteva cuvinte”, ne-a mai spus Maximilian Toader.

 

Maximilian, fiul lui Marcel Toader, va prelua afacerea tatălui său

Întrebat dacă va prelua afacerea lui Marcel Toader, Maximilian a confirmat. "Da, ii voi prelua afacerea. Da, am învățat de la el despre piscine și voi continua afacerea asa cum și-ar fi dorit și tata. E greu acum, dar ma voi descurca", ne-a spus fiul lui marcel Toader. În fine, Maximilian a povestit și cum a aflat despre moartea tatălui său. "Am vorbit cu el, și nici nu mai știu ce, vorbeam de viitorul nostru, de ce vom face, dar nu pot sa spun exact ce, acum patru zile. Am aflat ca a făcut infarct de la cel mai bun prieten al lui, am mers repede acolo, dar, deja, era prea târziu", a mai spus Maximilian Toader pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: Fostul soț al Chiarei Ferragni, Fedez, din nou pe mâinile doctorilor. Primele declaraţii ale rapperului: "Pentru îndepărtarea tumorii mi-au cusut organele"- radioimpuls.ro

"Tata mi-a spus sa nu las niciodată capul jos. Sa fiu tare, indiferent de ce s-ar întâmpla. Asa voi fi, în amintirea lui. Ceea ce m-a învățat tata nu poate fi rezumat. Dar mi-a spus sa nu mint niciodată, sa am coloana vertebrala și sa tratez oamenii cât de bine pot eu, asa cum as vrea sa fiu tratat și eu.

Și întotdeauna sa spun lucrurilor pe nume...", a declarat Maximilian, fiul lui Marcel Toader, pentru WOWbiz.ro.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si