Medicul care a anuntat ca nu ii va trata pe participantii la protestele impotriva guvernului a desfiintat politicieni celebri! Vezi ce a spus Razvan Constantinescu despre Vadim Tudor sau despre Paunescu
Politica

Medicul care a anuntat ca nu ii va trata pe participantii la protestele impotriva guvernului a desfiintat politicieni celebri! Vezi ce a spus Razvan Constantinescu despre Vadim Tudor sau despre Paunescu

Matei Vaihan
7 nov 2017

Medicul Razvan Constantinescu i-a desfiintat pe politicienii romani.

Fost director al Institutului de Gastroenterologie si Hepatologie Iasi, medicul Razvan Constantinescu a anuntat pe Facebook ca nu ii va mai trata pe cei despre care afla ca au participat la proteste sau planuiesc sa mearga la astfel de manifestati. ”CĂ TOT SUNT FURIOS...... anunţ de pe-acum că blochez din prima secundă orice idiot care anunţă pe Facebook că merge sau că a fost în Piaţa Victoriei! Când vi s-au închis spitalele, aţi stat ca nişte şobolani, că nu v-a convocat Securitatea, boilor! Să vă facă Tudor Chirilă şi cu Rareş Bogdan endoscopie, clar?!”, a postat medicul. Constantinescu a avut si in trecut pareri exprimate dur.

In septembrie 2015, dupa decesul lui Corneliu Vadim Tudor, medicul scria pe blogul sau ca nu i se pare normal ca mortii sa fie laudati, indiferent de ce au facut, asa cum se intampla in Romania. „Aşa s-a întâmplat, de-a lungul timpului, cu panoplia de derbedei ai neamului. Ceauşescu, Păunescu şi, recent, Vadim Tudor. În noiembrie 2010, la moartea lui Adrian Păunescu, contrariat de odele care se înălţau în memoria râmătorului defunct, scriam: „Mă rog pentru sănătatea lui Corneliu Vadim Tudor, al doilea mare pupincurist al neamului, că nu aş mai rezista la încă o avalanşă de elogii şi ode din care să aflăm ce mare operă a lăsat neamului, ce caracter gingaş, ce mare disident a fost şi cum a luptat el pentru educarea tinerilor”, nota medicul Constantinescu.

„Mâine, poimâine o să mi se ceară să merg şi la mormântul lui Nicolae Ceauşescu să vărs o lacrimă şi să cânt o doină pe motiv că „de fapt, a fost un om bun”, alţii l-au sfătuit prost (cine? poeţii de curte?), a construit blocuri, s-a opus la un moment dat ruşilor şi fiecare român avea o bucată de pâine pe vremea lui. Păi, oameni buni, mie nu-mi arde de pâine şi de blocuri, ci de faptul că ne-a stins lumina, la propriu, dar mai ales la figurat”, mai scria medicul din Iasi.

„Dacă mizeria morală din societatea românească ar fi trebuit să poarte un nume, atunci acesta ar fi fost Corneliu Vadim Tudor. Este greu de crezut că cineva ar putea nominaliza o altă persoană publică care să-l concureze la capitolul abjecţie pre- şi postdecembristă pe ilustrul pamfletar de bodegă cu ifose de artist şi pretenţii de salvator al naţiei. Necazul este că lungi cohorte de conaţionali ale căror ascunse nevoi pestilenţiale erau satisfăcute de balele verzui ale poluatorului spaţiului public au găsit de cuviinţă să-şi strige disperarea că principalul vomisment perorator a dispărut dintre noi”, era de parere Constantinescu.

„Trebuie însă să-i avertizez pe închinătorii de ode pentru abjecţie să mai păstreze ceva zeamă de făţărnicie şi pentru viitor. Deşi arată bine şi e încă în putere la 85 de ani, nici însuşi Ion Iliescu – artizanul nenorocirilor postrevoluţionare, pumnal bolşevic înfipt în sufletul unui popor prea tolerant – nu va trăi 150, că aşa e datul la muritori, chiar şi pentru zei: când vine, vine. Merita-va şi el un gând pios la despărţire, să nu le consumăm, deci, pe toate. Si nici Băsescu nu se simte prea bine cu ficatul…”, incheia medicul.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook