Medicul fals de la Spitalul Ilfov a primit sponsorizări din partea unei mari companii Farma! Deși nu are Bac, ea a participat la ”evenimente științifice” cu banii primiți

Raluca Daniela Bîrsan, falsul medic de la Spitalul Județean de Urgență Ilfov, a primit în 2015 sponsorizări din partea unei companii puternice care acționează în zona Farma.

Author: Radu Constantin miercuri 13 februarie 2019 , 21:03

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Raluca Daniela Bîrsan a reușit să-și păcălească nu doar administrația spitalului în care a activat timp de 10 ani pe baza unei diplome false ci și o importantă companie farmaceutică internațională care activează și în România.

Citeste si: Preturile au luat-o razna in Romania! Scumpiri tot mai multe la toate alimentele de baza! Ce ne asteapta?

Citeste si: Psihologii i-au facut profilul Ralucai Barsan, medicul ginecolog fals care timp de 10 ani a tratat pacienti fara vreo pregatire specifica! Ce au descoperit la EA! ULUITOR!

Citeste si: Decizie de ultimă oră luată de Tribunalul București în privința medicului fals Matteo Politi

În 2015, Raluca Daniela Bîrsan a primit o sponsorizare în valoare de 555,07 lei pentru ”participare la un eveniment științific”. Contractul a fost semnat pe 20.05.2015 iar suma i-a fost virată în cont pe 12.06.2015.

Informația apare într-un raport al companiei farma care conține 990 de nume de cadre sau unități medicale din România care au primit ”sponsorizare mijloace financiare”, respectiv donații de-a lungul anului 2015. În cazul Ralucăi Daniela Bîrsan, în dreptul rubricii ”specialitatea profesionistului din domeniul sănătății” apare ”neonatologie” și adersa Spitalului Județean de Urgență Ilfov.

Raluca Daniela Bîrsan a lucrat 10 ani la Spitalul Județean de Urgență Ilfov

Cătălin Tolontan a dezvăluit în Libertatea că Raluca Daniela Bîrsan, în vârstă de 31 de ani, practica medicina la Spitalul Județean de Urgență Ilfov de 10 ani pe baza unei diplome falsificate de absolvent al Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București. Conform jurnalistului, aceasta nu a reușit să-și ia nici măcar Bacalaureatul, abandonând liceul după un an.

Foto: Libertatea


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si