Medicul Mihai Craiu, martor al unui episod violent, la metrou! ”Poluarea crește gradul de nebunie”

Medicul Mihai Craiu, cunoscut mai ales după ce a făcut-o KO pe Olivia Steer într-o emisiune de televiziune, a fost martorul unui scandal violent.

Author: Radu Constantin luni 29 aprilie 2019 , 12:11

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mihai Craiu, medicul care a pus-o la punct pe Olivia Steer în problema vaccinării, susține că poluarea este una dintre cauzele violenței în mediul urban, mai ales printre adolescenți.

Doctorul a povestit că a fost martorul unui scandal violent în metrou și citează dintr-un studiu britanic, legat de ”nebunia de oraș”.

”Astăzi, în drum spre spital, am asistat la o scenă de o violență extremă, în metrou în care erau implicați un tânăr și personalul de siguranță din garnitura respectivă.

Dacă stăm să reflectăm puțin asupra realităților zilnice vom constata foarte multă violență în jurul nostru. Să fie de vină doar vremurile, excesul de expunere la realitate virtuală/computer și modul nostru excesiv de emoțional de reacție?

Acest articol aduce în discuție dovezi despre cum ar putea orașul în care locuim să ne "innebunească". La propriu.

Mihai Craiu: ”Bucureștiul meu drag, mă înnebunești”

Acest articol din JAMA studiază o cohorta reprezentativă de adolescenți din Marea Britanie. Și dovedește că 30% din cei peste 2000 de tineri monitorizați au avut cel puțin un episod psihotic (de "nebunie" inexplicabila) între 12 și 18 ani.

Interesant este că riscul de a auzi voci sau alte manifestări anormale a fost mai mare la tinerii expuși unor nivele mai mari de poluare. Au fost urmariți 4 poluanți despre care tot auzim în ultima vreme (NO2, Oxizii de azot NOx, masa particulată cu dimensiuni sub 2,5 microni PM2.5 și respectiv sub 10 microni PM10).

Citeste si: Cât a încasat medicul care a făcut-o praf pe Olivia Steer de la producătorii de vaccinuri și companiile farma? Mihai Craiu spune că sumele au fost de ”două-trei sute de euro”

Independent de statusul familial, de istoricul de violență în cartierul de resedința sau anturaj, de expunerea la stimulente sau droguri, etc, poluarea (mai ales nivelele mari de NO2) au crescut semnificativ gradul de "nebunie".

MESAJ DE LUAT ACASA- o metropolă poluată nu dăuneaza numai sănătații plămânilor ci și sufletului nostru. Sunt incriminate mecanisme cum ar fi neuroinflamația si stresul.

Bucureștiul meu drag, mă înnebunești! La propriu... Ca să citez un clasic în viață "nuuu ne mai facem biiine..."”, a povestit Mihai Craiu pe contul lui de socializare.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Prognoza meteo ANM luni, 6 decembrie: Cum va fi vremea de Sfântul Nicolae? Prognoza meteo ANM luni, 6 decembrie: Cum va fi vremea de Sfântul Nicolae?
spotmedia.ro
Un robot e atât de expresiv încât sperie o lume întreagă. Și Elon Musk este impresionat Un robot e atât de expresiv încât sperie o lume întreagă. Și Elon Musk este impresionat
spotmedia.ro
A fost descoperită o exoplanetă extremă, din multe puncte de vedere. Din păcate, e... A fost descoperită o exoplanetă extremă, din multe puncte de vedere. Din păcate, e sortită pieirii
b1.ro
Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 5 – 11 decembrie. Săgetătorii să fie foarte... Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 5 – 11 decembrie. Săgetătorii să fie foarte atenți ce vorbesc, cu cine vorbesc și ce promisiuni fac (VIDEO)
infoactual.ro
Previziunile lui Nostradamus îngrozesc. Anul în care începe Al Treilea Război Mondial Previziunile lui Nostradamus îngrozesc. Anul în care începe Al Treilea Război Mondial
infoactual.ro
Urmează 13 ani cruciali. Carmen Harra: În calendarul mayaş se spune că e sfârşitul lumii Urmează 13 ani cruciali. Carmen Harra: În calendarul mayaş se spune că e sfârşitul lumii
evz.ro
Alertă mondială! Prima țară din lume care dispare de pe față Pământului. Drama... Alertă mondială! Prima țară din lume care dispare de pe față Pământului. Drama oamenilor este de nedescris. FOTO
doctorulzilei.ro
Primele măsuri după confirmarea variantei Omicron. Test PCR obligatoriu la intrarea în... Primele măsuri după confirmarea variantei Omicron. Test PCR obligatoriu la intrarea în ţară, formular PLF şi carantină de 10 zile pentru nevaccinaţi
romaniatv.net
Wow, cine ar fi bănuit?! De ce s-au despărţit Irinca şi Liviu Dragnea Wow, cine ar fi bănuit?! De ce s-au despărţit Irinca şi Liviu Dragnea
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si