Pe măsură ce intrăm în luna mai 2024, s-ar putea să simțim că suntem gata pentru o vacanță, dar multe evenimente astrale ne așteaptă, potrivit astrologilor.

Citește și: Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024: Vărsătorii sunt curajoși. Fecioarele descoperă lucruri interesante

În ultimele luni am lucrat cu Sezonul Eclipselor, Retrogradarea lui Mercur și alinierea rară și specială a lui Jupiter și Uranus, potrivit SfatulParintilor.ro.

Toată această energie ar fi adus transformare, tulburare și schimbare în viețile noastre, dar acum, în luna mai, putem să ne tragem sufletul și poate să începem să ne recapătăm puțin claritatea în privința poziției noastre.

Cele mai importante date astrologice din luna mai 2024

Mai este o lună bună pentru a încetini și a ne concentra pe ceea ce valorizăm cu adevărat. În prima parte a lunii, Soarele în Taur ne încurajează să ne îngrijim de ceea ce este important și să ne asigurăm că creăm o fundație solidă și de susținere pentru tot ceea ce dorim să fie abundent.

Pe măsură ce intrăm în Sezonul Gemenilor, suntem încurajați să ne folosim vocea și să ne concentrăm asupra modului în care am comunicat, nu doar cu ceilalți, ci și cu noi înșine.

Acesta va fi un moment să ne cunoaștem mai bine și să reflectăm asupra felului în care gândim și simțim cu adevărat despre ceva.

Pe parcursul întregii luni de mai, suntem întâmpinați cu portaluri care permit o claritate mai profundă și o expansiune mai mare a minții.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ultimele imagini cu Anca Molnar în viață! Filmare cutremurătoare de la spital, la scurt timp după moartea make-up artistei: „Mi-a rămas o bucățică din tine”- wowbiz.ro

Pe măsură ce călătorim prin energiile cosmice ale lunii mai, îmi imaginez că vom pleca din această lună cu o mai mare conștientizare, o expansiune a unui fel sau altul și o claritate mai profundă asupra călătoriei de transformare prin care trecem.

Iată principalele date astrologice la care trebuie să fim atenți

2 mai: Pluto retrograd

Prima noastra planetă exterior intră în retrograd. Pluto va retrograda în semnul Vărsătorului, revenind în Capricorn până în septembrie. Retrogradarea lui Pluto este un moment de săpat adânc în umbre.

Este o energie foarte subtilă, deci nu vom înțelege foarte repede lecțiile sau darurile acestei tranzitări. Ar putea dura până când Pluto devine direct din nou în octombrie pentru a vedea cu adevărat cum am făcut inconștientul conștient.

Pluto este considerat Lordul Lumii de Dincolo și planeta puterii, deci în timp ce descoperim lucruri din lumea de dincolo și ajutăm să ne confruntăm cu tot ce este ascuns, găsim și noi modalități de a ne pune în puterea personală. Puteți citi mai multe despre Pluto în Vărsător aici.

7 mai: Lună mouă în Taur

Un nou ciclu lunar începe, scoțându-ne oficial din Sezonul Eclipselor. Se așteaptă ca Mercur să iasă și el din faza sa de umbră mâine, făcând această Lună nouă foarte edificatoare. Am putea simți o puternică creștere a energiei proaspete care curge spre noi și claritatea de care avem nevoie pentru a pune această energie proaspătă în aplicare! Acesta este un moment bun pentru a reflecta asupra a ceea ce dorim cu adevărat

să ne petrecem timpul și ceea ce valorizăm cu adevărat.

Citeste si: Roberta, discuție cu Bogdan despre Antoni și Rebecca. De ce nu crede în relația lor. „Nu o să fie nici cu Antoni, atât pot să zic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cât costă taxa de moștenire în 2024?- radioimpuls.ro

În timp ce aceasta este o Lună nouă foarte stabilizatoare, există o energie sălbatică venind de la Uranus. Luna trecută, am sărbătorit conjuncția Jupiter-Uranus – un ciclu o dată la 14 ani, și poate ceva surprinzător sau neașteptat a venit în calea noastră.

Poate că am simțit nevoia să ne lărgim orizonturile sau să sărim din zonele noastre de confort. Această Lună nouă poate amplifica aceste decizii sau energia care se pregătea în ultimele săptămâni ale lunii aprilie. 

13 mai: Mercur iese din faza de umbră

Mercur a ieșit din retrograd pe 25 aprilie, dar acum este oficial în afara fazei sale post-retrogradare.

Cu Mercur frumos și puternic în cerurile cosmice, putem să ne simțim încrezători că semnăm contracte, facem planuri pe termen lung și creăm angajamente. Mai multe pe SfatulParintilor.ro.

horoscop 13 mai: Mercur iese din faza de umbră

Horoscop 13 mai: Mercur iese din faza de umbră 

[Sursa foto: Pexels.com]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si