Andra Volos de la „Puterea Dragostei” a postat un clip video pentru Bogdan Mocanu și „actualele sale iubite”. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D s-a filmat în timp ce mușca dintr-o felie de lămâie: „Acel moment când o vezi pe actuala fostului tău!” a transmis Andra Volos.

Andra Volos și Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”- relație de mai bine de un an de zile

Bruneta a adăugat: „Nu dau nume...100% stric combinațiile...Probabil sunt mai multe actuale!”. Andra Volos de la „Puterea Dragostei” îl acuză pe Mocanu că și-a făcut mai multe iubite deodată, după despărțirea de ea.

mesaj andra volos de la puterea dragostei
Andra Volos - mesaj dur pe Instagram și pe TikTok.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei” a răbufnit: „Lăsați-mă să mă iubesc cu cine vreau!”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

Citeste si: Alexandra de la Puterea Dragostei, băgată în tribunal de presupusul ex-iubit! Vloggerul Denis Petcu pune tunurile pe favorita publicului: ”Nu vreau să-i fac rău, dar...”

Andra Volos și Bogdan Mocanu de la „ Puterea Dragostei ” sunt despărțiti de o bună bucată de timp.

Cei doi s-au îndrăgostit în cadrul emisiunii de la Kanal D, au părăsit emisiunea și s-au mutat împreună. Relația de iubire a durat mai bine de un an.

mesaj andra volos de la puterea dragostei
Andra Volos - mesaj pentru iubita lui Mocanu.[Sursa foto: Instagram]

În prezent, Andra și Bogdan au mers pe drumuri separate. Andra Volos s-a implicat în diferite proiecte muzicale, alături de maneliști celebri. Bogdan Mocanu de la „ Puterea Dragostei ” s-a lansat și el pe piața muzicală din România.

În curând va ieși o nouă piesă semnată Anna Lesko și Bogdan Mocanu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si