Fratele unui medic oncolog din Suceava a făcut lumină în cazul cadrelor medicale care tratează pacienții infectați cu covid-19. „Când Corona devine atât de reală încât te sufocă și te doare literal fiecare bucățică de corp de teama celui iubit ție.
Situația din Suceava este strigătoare la cer. 70 de cadre medicale infectate.” a declarat suceveanul revoltat.

Citeste si: Bucureşti: Două femei au intrat în casa unei persoane în vârstă pentru a fura bunuri, pretextând că vor să dezinfecteze împotriva coronavirusului

Mesajul dureros al unui medic oncolog: „Coronavirus e Satana, e ceva de pe altă lume”

„Medici expuși fără nicun fel de echipament de protecție virusului ucigător care este, descris simplu, de sora mea, MEDIC ONCOLOG, ”Satana, e ceva de pe altă lume”.
Îmi tremură fiecare cm de corp și îmi doresc ca și ultimul idiot care încă mai are senzația că asta e doar o răceală, să înțeleagă că e un virus teribil și că oamenii ca SORA MEA au ales meseria asta să renunțe la intimitate, la viață personală, la timp liber, la nopți, la vacanțe, dar nu LA VIAȚĂ!!!!!
STAȚI ACASĂ!!!!! ÎNTELEGEȚI NU ESTE O GLUMĂ!

Citeste si: Pandemia covid-19 „ameninţă întreaga omenire”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Mesajul dureros al unui medic oncolog

Citeste si: Coronavirus. Rafila: Probabil spre sfârșitul lunii aprilie vom avea mii de cazuri zilnic

Orice medic din țara asta care va muri, va muri din cauza egoismului și prostiei absolute care definește poporul ăsta care numai de bici învață.
În vremuri de război nu ne batem joc de singurii care luptă.

Îi protejăm. Oricum, Oricât. Cu orice preț.

Citeste si: Prințul Charles a fost testat pozitiv cu coronavirus COVID-19. Cum se simte urmașul la tron

Când sora ta, pe care ai purtat-o în brațe de la 1 săptămână îți spune, ”oricum sunt infectată, nu știu ce va fi” ai vrea să ai puterea sa proiectezi durerea asta în sufletele tuturor celor care se plimbă sfidător și se uită în scârbă la tine cel care porți mănuși la cumpărături sau le spui tuturor să stea ACASĂ!!!!!
NU vă bateți joc de cei care nu pot alege!” a continuat bărbatul, alături de poza surorii sale care se luptă cu tratarea pacienților infectați cu virusul din Wuhan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si