Mesaje de Anul Nou 2022. Urările de ”La mulți ani!” sunt trimise, an de an, fie pe 31 decembrie, fie pe data de 1 ianuarie. Ele aduc bucurie celor care le primesc. Vă prezentăm azi o selecție cu cele mai frumoase mesaje de Revelion.

Mesaje de Anul Nou 2022 pentru familie

Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul an, îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un An Nou Fericit!

Gânduri bune fug spre voi, familia mea, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!

Citeste si: Program mall-uri de Crăciun 2021 și Anul Nou 2022. Zilele în care vor fi complet închise centrele comerciale

La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casă plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriţi şi… Sus paharul!!!

Mesaje de Anul Nou 2022. Urări superbe de trimis familiei și prietenilor de La mulți ani 2022!

Mesaje de Anul Nou 2022. Urări superbe de trimis familiei și prietenilor de La mulți ani 2022!

[Sursa foto: PixaBay]

La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.

E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poartă spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani 2021!

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Citeste si: Este 31 decembrie 2021 zi liberă legală de la stat? Ajunul Anului Nou îi va prinde pe mulți la muncă. Cine nu va avea liber?

Mesaje originale de Anul Nou 2022

Aș vrea că în noul an să continuăm această poveste frumoasă de dragoste care parcă nu se va sfârși niciodată. La mulți ani!

Vor veni noi clipe de tristețe dar și de bucurie; nu uită că îți voi fi alături indiferent de ce se va întâmplă. Un An Nou fericit!

De Anul Nou visurile tale se pot materializa așa că gândește-te la mine când îți vei pune o dorința. La mulți ani!

Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!

Citeste si: VIDEO| Prețuri piperate pentru noaptea de Revelion! Câți bani trebuie să scoatem din buzunar pentru a ne distra în noaptea dintre ani

SMS-uri de Revelion 2022

“E cumpana dintre ani! Sa privim inapoi cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta! Speranta sa va deschida poarta spre un An Nou plin de bucurii si impliniri. La multi ani!”

Mesaje de Anul Nou 2022. Urări superbe de trimis familiei și prietenilor de La mulți ani 2022!

Mesaje de Anul Nou 2022. Urări superbe de trimis familiei și prietenilor de La mulți ani 2022!

[Sursa foto: PixaBay]

“Ganditi-va la trecerea dintre ani ca la o poarta. Puteti sa treceti prin aceasta poarta in noul an si sa luati cu voi doar lucrurile si gandurile bune. LA MULTI ANI!”

Citeste si: Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”- kfetele.ro

Citeste si: Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a ucis iubita cu sânge rece. Victima i-ar fi salvat în trecut viața agresorului- radioimpuls.ro

“Ganduri bune fug spre voi! Sarbatori fericite si un An Nou de poveste! La multi ani!”

Citeste si: Mesaje pentru Ajunul Crăciunului 2021: Urări pentru seara de 24 decembrie

“La multi ani cu veselie, sanatate pe vecie, casa plina de bucate, dragoste pe saturate, tot ce doriti! La Multi Ani!”

Felicitări de Anul Nou 2022!

“Fie ca bucuria si linistea aduse de sfintele sarbatori sa va insoteasca pe tot parcursul anului ce va urma”

Mesaje de Anul Nou 2022. ”Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfârşitul volumului să-l citiţi cu bucurie. Un An Nou fericit!”

”Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneste la drum cu încredere! Anul ăsta care vine să îţi fie numai bine! La mulţi ani 2021”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si