Promovarea examenului de Evaluare Națională este un moment deosebit de important în viața fiecărui elev. Este un moment care marchează sfârșitul unui capitol și începutul unei noi etape pline de provocări și oportunități

Pentru a sărbători acest succes vă oferim o serie de mesaje de felicitare pentru reușita la examenul de Evaluare Națională, precum și urări pentru admiterea la liceu. 

Mesaje de felicitare pentru elevii care au reușit la examenul de Evaluare Națională

"Felicitări pentru rezultatele obținute la Evaluarea Națională! Ai demonstrat că munca și dedicarea aduc întotdeauna note bune. Mult succes în continuare!"

"Ai reușit să îți atingi obiectivele și să treci cu brio de acest examen important. Felicitări și mult succes în anii de liceu!"

"Bravo! Ești un exemplu de determinare și perseverență. Felicitări pentru performanța ta și la cât mai multe realizări frumoase în viitor!"

"Felicitări pentru această realizare importantă! Ești pe drumul cel bun și sunt convins că vei continua să te dezvolți și să îți atingi toate obiectivele."

"Succesul tău la Evaluarea Națională este o dovadă a muncii tale asidue. Felicitări și multă baftă în noua etapă a vieții tale!"

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională

Urări pentru Admiterea la liceu

"Felicitări pentru admiterea la liceu! Este doar începutul unei noi aventuri educaționale. Mult succes și să nu uiți niciodată de visurile tale!"

"Admiterea la liceu este un pas mare și important. Sunt mândru/mândră de tine și îți doresc mult succes în această nouă etapă!"

"Așa cum ai trecut cu brio de Evaluarea Națională, sunt sigur că vei reuși și în anii de liceu. Felicitări și multă baftă!"

"Felicitări pentru admiterea la liceu! Ești un exemplu de dedicare și determinare. Îți doresc să ai parte de multe reușite și bucurii în continuare!"

Citește și: Cerere contestații Evaluare Națională 2024- model format JPG: Cum se completează corect?

"Mă bucur foarte mult pentru succesul tău! Admiterea la liceu este doar primul pas spre marile tale realizări. Succes și să îți urmezi visurile cu aceeași perseverență!"

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au despărțit! Mesajul pe care vedeta l-a lăsat pe rețelele de socializare. “Viața merge înainte!”- kfetele.ro

Citeste si: Electric Castle 2024. Programul zilei de sâmbătă a festivalului de la Bonțida- radioimpuls.ro

"Felicitări pentru reușita ta la examen! Fie ca fiecare pas pe care îl faci să fie plin de succes și împlinire!"

"Ai muncit din greu și acum te bucuri de succes! Felicitări și la cât mai multe reușite în viață!"

"Reușita ta la examen este o dovadă a determinării tale. Felicitări și mult noroc în continuare!"

"Felicitări pentru rezultatele obținute! Sunt sigur/ă că vei continua să faci lucruri minunate!"

Felicitări tuturor celor care au trecut cu succes acest examen important și mult succes în continuare!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si