Mesaje de recunoștință pentru duhovnic. De fiecare dată când avem o problemă sau atunci când ne simțim sufletul încărcat alergăm cu inima deschisă către cel care de fiecare dată este dispus să ne asculte, să ne ofere un sfat și o vorbă bună, către duhovnic.

Mesaje de recunoștințăa pentru duhovnicul tău

Mesaje de recunoștință pentru duhovnicul tău

[Sursa foto: Istockphoto.com]

Ce rol are un duhovnic in viața ta?

Duhovnicul este persoana care se roagă lui Dumnezeu pentru noi. Pă­rin­te­le duhovnic are mai multe ro­luri și atribuții. Unul dintre cele mai importante roluri este cel de pedagog, apoi de medic duhovnicesc, de judecător. Mai presus de toate acestea este rolul de povățuitor, de părinte.

De cele mai multe ori avem su­fletele rănite de iubire și cău­tăm iubirea pentru că sun­tem după chipul lui Dumne­zeu, Care este Iubire. Cel mai frumos moment este atunci când du­hov­nicul își exercită rolul de pedagog sau de judecător pentru ceea ce s-a întâmplat în și cu viețile credincioșilor, și cu faptele lor. În acele momente duhovnicul trebuie să ne analizeze și să ne „mustre” pen­tru păcatele pe care le-am săvârșit, pentru lucrurile la care nu am fost atenți. Atunci când inima noas­tră nu este capabilă și deschisă pentru a primi  mustrarea, ne ră­nim și acest lucru ridică multe gându­ri mai puțin plăcute în inimile și sufletele credincioșilor.

Citește și: VIDEO- „Sfântul” primar, pictat pe pereții bisericii

Mesaje de recunoștințăa pentru duhovnicul tău

Mesaje de recunoștință pentru duhovnicul tău

[Sursa foto: Istockphoto.com]

Mesaje de recunoștință pentru duhovnicul tău

Iti multumesc pentru ajutor, credinta ta nesfarsita in mine si in toate angajamentele mele. Iti multumesc pentru rabdare si sustinere in acele momente foarte dificile, cand literalmente nu aveam suficient aer de la emotii, dar cu tine am reusit sa depasesc totul.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

Sper să ai o zi minunată și să rămâi întotdeauna o lumină în viața oamenilor prin intermediul cuvintelor tale de învățătură și prin exemplul tău de viață. Sănătate și fericire să îți fie alături în fiecare zi, iar credința ta să fie totdeauna puternică și constantă. Să știi că ești apreciat și respectat pentru tot ceea ce faci și că ești o sursă de inspirație pentru mulți oameni. La mulți ani, Părinte!

La mulți ani, stimate preot de suflet! Să ai o zi de naștere plină de bucurie și de pace sufletească, iar anii care vin să îți aducă tot ceea ce ți-ai dorit și să îți împlinească toate visurile. Îți mulțumim pentru tot ceea ce faci pentru comunitatea noastră și pentru toate cuvintele de învățătură și de încurajare pe care le oferi. Să știi că ești iubit și apreciat și că faci o schimbare în viețile oamenilor. La mulți ani!

Citește și: VIDEO- Fals preot devenit salvator în România. Condamnat în Italia, falsul preot italian este cercetat și în Româniua. Pozează drept salvator, dar presa scrie că este un impostor

Mesaje de recunoștințăa pentru duhovnicul tău

Mesaje de recunoștință pentru duhovnicul tău

[Sursa foto: Istockphoto.com]

"La mulți ani, stimate preot plin de înțelepciune! Să ai o zi de naștere uimitoare și să rămâi întotdeauna un exemplu de modestie, de generozitate și de compasiune. Îți mulțumim pentru tot ceea ce faci pentru noi și pentru modul în care ne susții și ne îndrumi pe calea credinței. Să știi că ești iubit și respectat și că îți suntem recunoscători pentru tot ceea ce faci pentru noi. La mulți ani!.

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: VIDEO. Îmbrânceli și bătaie pe scena festivalului Beach, Please! Cine este artistul care a fost doborât la pământ- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO- Sfaturi pentru cei care țin postul Adormirii Maicii Domnului: „Scopul postului este de a ne liniști și a deveni blânzi”

Mesaje de recunoștință pentru duhovnicul tău

Mesaje de recunoștință pentru duhovnicul tău

[Sursa foto: Istockphoto.com]

Citește și: Sf. Ana 2023: Pe ce dată se sărbătorește și ce nu este bine să faci în această zi?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si