Mesaje de Sf. Ștefan 2023. Urări și felicitări cu ”La mulți ani”. Dacă ai prieteni sau rude care poartă numele Stefan și vrei sa le trimiti felicitări sau urări, iată mai jos câteva sugestii de texte din care te poți inspira.

Citește și: A treia zi de Crăciun 2023: Tradiții și obiceiuri pentru Sfântul Ștefan

Iată cele mai frumoase felicitări, sms-uri, mesaje şi urări de Sfântul Ştefan! 

Mesaje de Sf. Ștefan 2023: Urări și felicitări cu ”La mulți ani”

Iată mai jos câteva dintre cele mai frumoase mesaje, urări și felicitări pentru prieteni sau rude care poartă acest nume.

Mesaje de Sf. Ștefan 2023. Urări și felicitări cu ”La mulți ani”- Visele și speranțele de azi să devina realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu! La Mulți Ani de Sf. Ștefan!

mesaje Urari si felicitari de Sf. Ştefan

Urari si felicitari de Sf. Ştefan

La mulți ani! Sfântul Stefan să te călăuzească mereu, să-ți dea un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire. Ne gândim cu toții la tine și îți urăm tot binele din lume. Felicitări!

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Anca Molnar, condusă pe ultimul drum! Scene sfâșietoare au avut loc la căpătâiul make-up artistei. Soțul și fiul ei nu s-au dezlipit de sicriu- wowbiz.ro

La mulți ani! Sfântul Ștefan să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alaturi de familie și cei dragi. In anul care incepe să ai puterea să-ți indeplinești toate visele și dorințele.

Mesaje de Sf. Ștefan 2023. Urări și felicitări cu ”La mulți ani”- La Mulți Ani de Sf.

Ștefan! Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o raza de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Îți doresc multă sănătate și toate dorințele să ți se împlinească! La mulți ani!

La Mulți Ani de Sf. Ștefan! Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul ciocârliei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori!

Îți urez ca ziua ta să îți aducă o rază de soare, sa ai inima plină de speranță, iar în lume să găsești numai fericire! La Mulți Ani de Sf. Ștefan!

La mulți ani! Sfântul Ștefan să te călăuzească mereu, să-ți dea un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire. Ne gândim cu toții la tine și îți urăm tot binele din lume. Felicitări!

Urari si felicitari de Sf. Ştefan

Urari si felicitari de Sf. Ştefan

Citeste si: Discuția dintre Rebecca și Antoni! Concurenta încearcă să-l asigure pe partenerul său că nu l-a mințit în legătură cu sentimentele sale: „Eu nu m-am prefăcut niciodată.”- kfetele.ro

Citeste si: Chris Martin, lecţie de iubire la al doilea concert Coldplay de pe Arena Naţională! A invitat trei tineri pe scenă, între care şi un supravieţuitor de la Colectiv- radioimpuls.ro

Mesaje de Sf. Ștefan 2023. Urări și felicitări cu ”La mulți ani”- Îţi urez din tot sufletul noroc, să îţi găseşti pacea şi fericirea, să nu verşi nicio lacrimă şi să trăieşti fiecare clipă astfel încât să nu regreţi nicio secundă trecută! Cele mai bune urări de Sf. Ștefan.

Sf. Ştefan căruia îi porţi numele să te ocrotească în fiecare zi, să-ţi aducă linişte şi pace şi să nu lase că speranţa să se stingă din sufletul tău! La mulţi ani cu împliniri şi numai cu momente frumoase în viitor, de Sf. Ştefan!

Sper că sărbătoarea Sfântului Ştefan să fie semnalul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi succes!

mesaje Urari si felicitari de Sf. Ştefan

Mesaje, urari si felicitari de Sf. Ştefan 2023


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si