Mesaje cu imagini de Anul Nou 2021. Cel mai simplu mod de a spune "La mulți ani!" familiei și prietetenilor - GALERIE FOTO

Mesaje cu imagini de Anul Nou 2021. Uneori imaginile fac cât o mie de cuvinte și poți transmite o stare mai bună celor dragi printr-o poză inspirată decât prin mesajele scrise de Anul Nou.

joi 31 decembrie 2020 , 20:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mesaje cu imagini de Anul Nou 2021. Este cel mai simplu mod de a spune "La mulți ani!"- trimite prietenilor și cunoștințelor tale o imagine de felicitare la trecerea dintre ani.

Mesaje cu imagini de Anul Nou 2021. Vă prezentăm mai jos mai multe imagini cu care puteți să-i felicitați pe cei apropiați de Anul Nou.

Citeste si: Felicitări de Anul Nou 2021. Cele mai frumoase mesaje și SMS-uri de Revelion, originale și ingenioase. La mulți ani!

Citeste si: Mesaje de Anul Nou. Urări și felicitări pentru apropiați și familie. La mulți ani 2021

Nou

este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La Mulţi ANI!

Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani!

În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2021 minunat!

„La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate.

Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc”.

„Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. La mulţi ani!”

“Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani 2021!”
“La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate,tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi

Ani 2021!”

„Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani 2021!".

„Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbători să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma. La Mulți Ani 2021!".

„Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani 2021!"

“Fie

ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!”

“Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma”

  


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Sorin, iesire nervoasa la adresa lui Albert! Scandal de proportii intre cei doi... Sorin, iesire nervoasa la adresa lui Albert! Scandal de proportii intre cei doi Razboinici, dupa jocul de recompensa! "Sunt satul de tine! Tu ai stricat tot!"
spotmedia.ro
România are cele mai puține cazuri active de COVID din ultimele 7 luni (Infografice) România are cele mai puține cazuri active de COVID din ultimele 7 luni (Infografice)
spotmedia.ro
Dozarea anticorpilor după vaccinare e esențială, bine de făcut sau doar un moft? Dr.... Dozarea anticorpilor după vaccinare e esențială, bine de făcut sau doar un moft? Dr. Adrian Marinescu răspunde la întrebările zilei
b1.ro
S-a aflat CÂȚI BANI a plătit Prințul Emanuel de Liechtenstein pentru a vâna cel mai... S-a aflat CÂȚI BANI a plătit Prințul Emanuel de Liechtenstein pentru a vâna cel mai mare urs din România
infoactual.ro
Cât mai durează pandemia? Numerolog: La această DATĂ, totul se va termina! Cât mai durează pandemia? Numerolog: La această DATĂ, totul se va termina!
infoactual.ro
Tragedie la România TV. O jurnalistă cunoscută a pierdut lupta cu viața Tragedie la România TV. O jurnalistă cunoscută a pierdut lupta cu viața
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si