Mesajul emotionant al baschetbalistului american injunghiat la Braila! "Am fost atacati din cauza..."

Joseph McClain, unul dintre baschetbalistii injunghiati sambata la Braila, a postat un mesaj emotionant pe contul lui de socializare.

Radu Constantin, joi 20 septembrie 2018 , 21:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Baschetbalistul american Joseph McClain a scris pe contul lui de socializare un mesaj emotionant, prin care a explicat ca atacul caruia a cazut victima a fost unul 100% rasial. El a explicat ca nu l-a provocat nici un moment pe agresorul sau si a indemnat oamenii sa nu mai judece in functie de culoarea pielii, religiei sau sexualitatii.

„In primul rand vreau sa spun ca ii multumesc lui Dumnezeu pentru faptul ca atat eu cat si colegii mei au supravietuit acestei infractiuni plina de ura si violenta care a avut loc sambata seara, in Braila, Romania. De asemenea, sunt recunoscator pentru nenumaratele rugaciuni si urari de bine pe care noi le-am primit din toata lumea.

Joseph McClain a jucat un sezon in Bosnia

Am fost atacati din cauza culorii pielii noastre. Nu am intimidat pe nimeni pe durata sederii noastre in aceasta tara. Nu am instigat inainte de acest atac. Ar putea fi un act izolat, aici, in Braila, insa acte de violenta plina de ura au loc in fiecare zi in lume din cauza culorii pielii, religiei, nationalitatii si sexualitatii. Pentru binele umanitatii, aceste lucruri trebuie sa se schimbe. Iubirea, mai mare decat ura!”, a scris Joseph McClain pe contul lui de socializare.

Joseph McClain are 25 de ani si e la primul sezon in Romania. El a fost prezentat oficial la Cuza Sport Braila in urma cu o luna. Sezonul trecut, el a jucat pentru un club din Bosnia.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si