Mesajul lui Raed Arafat pentru cei care spun că pandemia de COVID-19 este o farsă: „Să privească în ochi familiile celor căzuţi la datorie”

Secretarul de stat Raed Arafat le transmite celor care spun că pandemia de COVID-19 este o farsă să privească în ochi familiile celor căzuţi la datorie şi să le spună direct că rudele lor au murit din cauza unei "farse".

Author: G.B. luni 15 iunie 2020 , 19:28

Mesajul lui Raed Arafat
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

”Invit pe cei care pun la îndoială situaţia în care ne aflăm, mai ales cei care spun insistent că este vorba de o "farsă", să privească în ochi familiile celor căzuţi la datorie, şi să le

spună direct că rudele lor au căzut la datorie din cauza unei "farse"! Condoleanţele mele familiilor!”, a scris pe Facebook Raed Arafat.
El anunţă că luni angajaţii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt îşi iau rămas bun de la un medic care a lucrat în cadrul serviciului respectiv, după ce a pierdut lupta cu COVID 19.

Mesajul lui Raed Arafat pentru cei care spun că pandemia de COVID-19 este o farsă: „Să privească în ochi familiile celor căzuţi la datorie”

Tot luni, poliţiştii de la IPJ Olt îşi iau rămas bun de la un coleg poliţist care a căzut victimă virsului SARS-COV 2.


”Recent ne-am mai luat rămas bun de la un coleg pompier din Constanţa şi doi colegi ambulantieri din Suceava, căzuţi la datorie tot din în urma infectării cu virusul SARS-COV 2.

Mesajul lui Raed Arafat

În ultima perioadă am asistat la discuţii şi atacuri pe reţelele de socializare, şi în media, în care personaje care nu au niciun habar ce înseamnă medicină, ce înseamnă pandemia şi ce înseamnă virusul cu care ne confruntăm pun la îndoială acţiunile medicilor şi ale autorităţilor fără să ştie ce înseamnă poregatire şi răspuns în astfel de situaţii, sau ce înseamnă asumarea răspunderii de către cei care iau deciziile cele mai grele în această perioadă”, afirmă Raed Arafat.

Citeste si: Bărbat arestat după ce a fost prins cu 1,2 kilograme de cannabis

Citeste si: Curtea Supremă SUA: „Este ilegală concedierea din cauza homosexualităţii”

Citeste si: Ciolacu acuză Guvernul că deține monopolul testării populației. „Este o manipulare”

Invit pe cei care pun la îndoială situaţia în care ne aflăm, mai ales cei care spun insistent că este vorba de o "farsă", să privească în ochi familiile celor căzuţi la datorie, şi să le spună direct că rudele lor au căzut la datorie din cauza unei "farse"!

Citeste si: Raed Arafat a spus în sfârșit adevărul: de ce nu este căsătorit ”Să nu mă mai aștepte”
Condoleanţele mele familiilor!” a transmis Raed Arafat. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si