Necajit dupa ratarea unui penalty decsiv contra Islandei, Messi mai are parte si de alte probleme suplimentare. ISIS l-a atacat din nou pe Messi şi i-a facut o altă ameninţare gravă, prin împuşcarea unui manechin îmbrăcat într-un tricou de la Barcelona. Grupul terorist islamic a lansat un filmuleţ de propagandă, preluat de la Hajin, un mic oraş din Siria de est, unde un jihad mascat împuşcă un tricou de pe un perete din faţa lui, noteaza click.ro.

De asemenea, clipul ar putea să-i vizeze şi pe Luis Suarez, Paulinho, Ivan Rakitic, Marc-Andre Ter Stegen, Thomas Vermaelen, Yerry Mina, Philippe Coutinho, Samuel Umtiti, Ousmane Dembele Jordi Alba, Sergio Busquets, Gerard Pique şi Andres Iniesta care urmează să joace în Rusia, conform mirror.co.uk. Celebra grupare terorista a mai postat in ultima luna diverse montaje foto cutremuratoare, in care Messi sau Ronaldo sunt decapitati! 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si