MIchael Jackson trăiește în Galați și lucrează la salubritate! Necazurile românului care poartă numele megastarului în buletin

Michael Jackson trăiește și nu o duce foarte bine. Nu este vorba despre megastarul american, ci de Michael Jackson Stănescu, un tânăr care locuiește în județul Galați.

Radu Constantin, miercuri 20 martie 2019 , 22:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Michael Jackson de România nu este nici cântăreț și nici nu e prea bogat. Stănescu Michael Jackson are 24 de ani și provine din comuna Liești, născut într-o familie destul de săracă. În ultimii 3-4 ani, Michael al nostru a încasat mai multe amenzi contravenționale pe care n-a putut să le plătească, deși sumele nu sunt foarte mari. Pentru că românul nu are bunuri, imobile sau conturi pentru a putea fi executat, primarul din Liești (localitatea natală al lui Michael Jackson de România) a solicitat ca amenzile să fie transformate în muncă în folosul comunității. Așa a ajuns Jackson să lucreze la salubritate.

Tatăl lui Michael Jackson de România: ”Avea părul ăla mare, lung”

Michaelk Jackson Stănescu a fost botezat de părinți, evident, în cinstea megastarului american la mare modă în anii ’90. Tatăl băiatului a povestit presei, cu 10 ani în urmă, că a fost profund impresionat de Michael Jackson de la Neverland. ”Avea părul ăla mare, lung. Mi-a plăcut până la Dumnezeu. Și i-am spus soției: Mă, dacă o să ne ajute Dumnezeu să avem un copil băiat, așa îi punem numele: Michael Jackson”, a declarat Ioan Stănescu, tatăl băiatului, acum 10 ani.

Citeste si: Fiica lui Michael Jackson, prima reactie dupa tentativa de suicid

Așa a ajuns Stănescu Jr să poarte numele lui Michael Jackson. Acesta era destul de mare când megastarul a murit, însă a apucat să afle destul de târziu, pentru că în acel moment, familia lui avea curentul tăiat pentru că nu plătise facturile.

Te-ar putea interesa si