Mihai Constantinescu a murit!

Mihai Constantinescu a murit!

E.T., marți 29 octombrie 2019 , 19:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

O veste tristă a fost confirmată în urmă cu puțin timp: artistul Mihai Constantinescu a murit. Artistul a încetat din viață pe patul de spital, unde a stat internat în ultimele luni de viață! 

S-a stins din viață după luni de zile în care a fost intrenat la Spitalul de Urgență Floreasca din București. Mihai Constantinescu a fost internat pe 13 mai, la spitalul Floreasca, după ce soția acestuia, Simona Secrier, l-a găsit inconștient în casă.

În anul 2008, Mihai Constantinescu a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Secţia Clinică Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, cu diagnosticul stenoză aortică strânsă, cardiopatie valvulară, insuficienţă mitrală gradul 3/4, insuficienţă tricuspidiană gradul 2, hipertensiune pulmonară medie. În anul 2017, artistul a fost supus unei noi intervenţii chirurgicale, după ce valva mitrală a avut o disfuncţie.

Mihai Constantinescu s-a născut pe 4 ianuarie 1946 în București. A absolvit Institutul de Educație Fizică și Sport din București în anul 1973. În anul 1972, termină Școala Populară de Artă, clasa Florica Orăscu. Mihai Constantinescu face parte din corul de copii al Radiodifuziunii, iar în anul 1964 intră în grupul Mondial. În această perioadă încep să-i apară primele piese. Lansează piesa «Păpușa».

Citeste si: Vești de ultimă oră despre Mihai Constantinescu! Ce se întâmplă ACUM cu marele artist!

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si