Vești extrem de proaste din partea medicilor despre starea de sănătate a artistului Mihai Constantinescu.

După ce luni seara cântărețul a ajuns în stare gravă la Spitalul Floreasca, Mihai Constantinescu a mai intrat într-un stop cardio-respirator, iar acum este în comă.

Din primele informaţii, artistul ar fi fost în stop cardio-respirator aproximativ 10 minute, iar medicii au reuşit să îl resusciteze după alte 20 de minute.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În cursul nopții, însă, starea lui Mihai Constaninescu s-a agravat și a duferit un al doilea stop cardio-respirator, însoțit și de o hemoragie cerebrală.

În ultimii ani, artistul a suferit două intervenții la inimă. În urmă cu 12 ani, i-au fost montate valve biologice, iar în ultimele luni a fost de mai multe ori internat.

Citeste si: Tragedie aviatică! Două avioane s-au ciocnit în zbor! Bilanțul victimelor este devastator

Citeste si: Simona Gherghe, clipe grele după ce a devenit mamă din nou: „Mă gândeam să nu sufere...”

Citeste si: S-a format primul cuplu pe Insulă! "Avem un anunț de făcut..."

Acum două luni, cântăreţul Mihai Constantinescu, în vârstă de 73 de ani, şi-a anulat toate concertele din cauza unor probleme de sănătate.

Prietenii artistului au vorbit despre starea de sănătate a lui Mihai Constantinescu

„Nu îmi vine să cred, e groaznic. Am vorbit cu el acum o săptămână, m-a sunat de ziua mea.

Eu cred că o să-și revină, trebuie sa-și revină. El are o voință mare. Dumnezeu îl va ajuta, pentru ca avem toți nevoie de el ”, a spus compozitorul Marius Ţeicu, într-o intervenţie la România TV.

Adrian Daminescu a postat și el un mesaj pe Faceebook despre numul său prieten şi coleg de breaslă. „ Mihai Constantinescu, colegul nostru trece prin momente dificile. Să ne rugăm și să fim alături de el”, a scris artistul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si