Informaţia vine la doar câteva zile după ce artistul a fost nevoit să-şi dezmintă propria moartea. Mihai Constantinescu a avut nevoie de intervenţia medicilor şi a fost internat de urgenţă după ce i s-a făcut rău în timp ce se afla într-un restaurant. Artistului i-a crescut tensiunea şi nu a mai putut respira, potrivit spynews.ro, care scrie şi că în prezent Constantinescu a fost stabilizat, iar medicii fac investigaţii.

În anul 2017, Mihai Constantinescu a fost operat pe cord, iar în urmă cu 11 ani i-au fost montate valve biologice. După intervenţia chirurgicală de anul trecut, cântăreţul le-a mulţumit fanilor care i-au transmis mesaje de încurajare şi a detaliat problemele de sănătate: ” Se pare că valva mitrală a avut o mică disfuncţie care cu timpul s-a lărgit. Începusem să obosesc şi se pare că undeva pe o margine a ei încpuse să se calcifice. Obligatoriu trebuia să fac această intervenţie. Valva mitrală este foarte importantă. Nicăieri în lume nu se face perfect această operaţie. Intervenţia a durat şase ore, am sângerat destul de mult.”

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Soțul Ancăi Molnar aproape că a cedat la o zi de la înmormântarea make-up artistei: "Mi-e atât de dor deja"- wowbiz.ro

Cu doar câteva zile în urmă, Mihai Constantinescu a fost nevoit să nege zvonurile potrivit cărora a murit. ”A ş vrea să rog din toată inima pe acea persoană, care probabil mă iubeşte atât de mult, să nu mai scrie pe Facebook că am murit. 

Eu sunt bine-mersi, sănătos. Este a doua oară când este postată ştirea aceasta. Vreau să spun că mă întâlnesc cu oameni simpli pe stradă cărora le vine să plângă (…) Aş vrea să mă întâlnesc cu personajul care face povestea aceasta atât de urâtă, să facem cunoştinţă şi să îi explic cu toată dragostea că îl iubesc enorm. Dar să se liniştească, că trăiesc, sunt viu! Mulţumesc vieţii, sorţii, luminii, că exist“, a spus Mihai Constantinescu.

Sursă: adevărul.ro 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si