Miliardarul Elon Musk, primele imagini cu copilul! VIDEO

Miliardarul Elon Musk s-a lăsat filmat în timp ce, ținându-și în brațe copilul, avea o discuție fabuloasă cu micuțul care a provocat controverse uriașe încă de la nașterea sa.

Author: Radu C. Munteanu miercuri 24 iunie 2020 , 13:48

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Copilul miliardarului Elon Musk, al șaptelea, s-a născut la începutul lunii mai și, de atunci, a fost în atenția presei mondiale, mai ales în momentul în care i

s-a anunțat numele, unul cel puțin ”ciudat” după standardele obișnuite.

Citeste si: Povestea româncei care lucrează pentru SpaceX, compania lui Elon Musk care a trimis doi astronauți în spațiu! Numele Christinei a fost scris pe mașina Tesla lansată pe orbita Pământului!

Citeste si: Cristi Borcea are un rival pe măsură. A anunțat că este tată pentru a șaptea oară

X AE A-XII, numele copilului lui Elon Musk, a fost filmat de mama omului de afaceri, Maye, în brațele miliardarului în timp ce era răsfățat de acesta și aveau o conversație cât se poate de simpatică. Mai exact, Elon Musk, se juca cu fiul său, numindu-l ”Baby X” și, imitând vocea care face anunțurile NASA, avea o conversație la care copilul răspunea așa cum știe el mai bine, strânmgându-l de deget: ”Aici e tatăl tău care îți vorbește”.

Imaginile, postate pe contul de socializare ale mamei lui Elon Musk, au făcut furori în mediul online, mai ales că, astfel, s-au calmat tot felul de teorii ale conspirației care clamau că, de fapt, miliardarul nu ar fi, din nou, tată și că totul este o invenție pentru a satisface scopuri obscure.

De altfel, decizia de a posta imaginile cu cel de-al șaselea moștenitor- și al șaptelea copil, unul dintre aceștia murind la o vârstă fragedă din cauza sindromului morții subite- al lui Elon Musk vine, parcă, în contradicție cu felul de a fi al miliardarului care este extrem de discret câbnd vine vorba de viața personală și de familie.

 

Elon Musk i-a schimbat numele copilului! A rămas la fel de complicat

Inițial, odată cu anunțul nașterii celui de-al șaptelea copil al său, Elon Musk a dezvăluit că acesta va purta numele de X Æ A-12. Doar că, susține TMZ.com, legile statului California nu i-au permis să îl înregistreze astfel în certificatul de naștere, pentru că avea un caracter – Æ – care nu aparține allfabetului limbii engleze, așa că Elon Musk i l-a schimbat în X AE A-XII.

 

Elon Musk are planuri pentru România

Acum câteva luni, Elon Musk a provocat o adevărată dispută în mass-media mondială după ce a remarcat faptul că steagul țării noastre și al Ciadului prezintă asemănări izbitoare. De fapt, Elon Musk, fondatorul Tesla, companie care, acum, este cotată ca fiind cea mai mare din industia fabricanților de mașini, susțin surse foarte bine informate, începuse să se documenteze pentru că are planuri mari în România. ”În interiorul Tesla se discută deja despre România ca fiind următorul loc în care vor plasa reprezentanțele lor. Elon Musk a început să se intereseze de România după ce a constatat că are mulți angajați care provin din zonă”, ne-a dezvăluit surse din interiorul companiei despre planurile lui Elon Musk.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si