Milionarul acuzat că a încercat să-și înece soția și că a violat-o e în declin cu afacerile imobiliare! Profitul firmei lui Mihai Bizu s-a prăbușit, în timp ce datoriile au crescut cu 80% EXCLUSIV

Milionarul acuzat că a încercat să-și înece soția este afaceristul Mihai Bizu.

Matei Vaihan, miercuri 19 august 2020 , 12:22

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Milionarul acuzat că a încercat să-și înece soția și că a violat-o a fost în prim-planul știrilor. Presa a relatat că Mihai Bizu, afacerist cu zeci de proiecte imobliare și conturi de milioane, s-a năpustit asupra soției sale cu o violență de nedescris. Martorii spun că alcoolul și gelozia i-au luat mințile. După ce a fost la un pas de moarte, Irina Popescu a primit ordin de protecție pentru 6 luni împotriva soțului, lucru care nu l-a mulțumit deloc pe Mihai Bizu. El a contestat ordinul în instanță, însă cum probele împotriva lui sunt mult prea solide, judecătorii au respins contestația. (vezi ce au spus martorii despre Mihai Bizu)

Citeste si: Irinel Columbeanu nu mai are bani nici de chiria la doua camere, unde locuieste cu iubita

Citeste si: Moartea milionarului Constantin Dinescu, anchetată de Serviciul de Investigații Criminale: cazul este anchetat ca fiind o moarte suspectă

Citeste si: Momente cumplite pentru o artistă cunoscută! A fost răpită și abuzată timp de patru săptămâni

Până când magistrații au decis definitiv să îi ofere protecție femeii a trecut mai bine de o săptămână, iar, în tot acest timp, Irina nu s-a mai întors în apartamentul în care locuia cu Mihai Bizu, în unul dintre ansamblurile ridicate de milionar în Capitală. Teama ca nu cumva individul să termine ce a început a făcut-o pe tânără să stea ascunsă. Acum s-a întors în apartament, iar milionarul nu are voie să se apropie de imobil sau de ea. Oricum, după ce a fost prins și reținut vineri, sâmbătă judecătorii au decis să îl aresteze preventiv pentru 30 de zile.

Mihai Bizu activează în imobiliare de peste 10 ani

Mărturiile celor care au văzut scenele de groază din acea noapte au conturat în fața anchetatorilor premisa că milionarul nu a avut niciun moment vreo remușcare în timp ce își lovea soția, urla cât îl țineau plămânii că o să o omoare. După ce a lovit-o cu putere în jacuzzi, femeia abia dacă mai putea să se apere, fiind aproape leșinată. În acel moment, milionarul a încercat să o înece. După câteva momente bune în care femeia s-a zbătut sub apă, unul dintre prietenii la care se aflau în vizită a decis să intervină și, astfel, soția lui a fost salvată. În tot acest timp, poliţia a fost alertată de nişte turişti care se aflau cazaţi în apropiere şi care au văzut tot ce s-a întâmplat.

Despre Bizu s-a scris că este directorul general al companiei Apollo Residence, care a ridicat zeci de clădiri în comuna Popeşti Leordeni, în apropiere de staţia de metrou Dimitrie Leonida, IMGB şi comuna Chiajna. Apollo Residence este prezentă pe piaţa imobiliară locală de mai bine de 11 ani. Mihai  Bizu a pus bazele companiei în anul 2009, pe timp de criză financiară, împreună cu un prieten care avea în posesie un teren, pe care cei doi l-au folosit pentru a ridica primul imobil. S-a mai scris că, odată cu trecerea timpului, afacerea s-a dovedit a fi una profitabilă, iar omul Mihai Bizu a ajuns să ridice bloc după bloc.

Firma lui Bizu a adus un profit de 400.000 de eruo

Afacerea imobiliară a lui Bizu se derulează prin intermediul firmei Apollo Residence SRL. Conform ultimelor rezultate de la Ministerul de Finanțe, valabile pentru 2019, societatea comercială a lui Mihai Bizu a înregistrat un profit net de 1.924.258 de lei (aproximativ 400.000 de euro).

Afacerea este în declin, pentru că, în 2018, profitul a fost de 2.676.542 lei. La finalul lui 2019, restanțele Apollo Residence SRL erau de 564.301 lei (aproximativ 120.000 de euro), cele mai mari din 2014, de la înființarea firmei. În 2018, datoriile erau de 306.885 lei, ceea ce înseamnă că, într-un an, acestea au crescut cu aproape 80%.

 

 


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si