E clar că milionarul care şi-a ucis bunica a terorizat-o şi pe mama sa. Afaceristul Dan Cămârzan le-a spus anchetatorilor că și-a strangulat bunica de 93 de ani, luni dimineață. Din referatul cu propunere de arestare preventivă a rezultat faptul că, în dimineața zilei de 6 mai 2019, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul a suprimat viața bunicii materne, prin exercitarea de agresiuni fizice, fapta fiind comisă în locuinţa comună”.

( vezi imagini exclusive cu Dan Cămârzan arestat)

Citeste si: Motivul halucinant pentru care milionarul Dan Cămârzan și-a ucis bunica! Afaceristul face parte din secta ”Născuților -Vii”

Milionarul care şi-a ucis bunica a terorizat-o şi pe mama sa. Cămârzan ţinea discursuri incoerente 

De aproape un an, Cămârzan s-a făcut remarcat pe site-urile de socializare printr-o serie de declaraţii bizare pe care le-a înregistrat: a spus că este adept al mişcării suveranilor, oameni care nu recunosc autoritatea statului şi nici nu vor să aibă acte de identitate. El a postat mai multe videoclipuri în care ţinea discursuri incoerente. Într-unul din acestea, filmat în sufrageria casei sale, apar, la un moment dat, mama sa, bunica ucisă, dar şi sora acestuia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Milionarul care şi-a ucis bunica a terorizat-o şi pe mama sa: „Acum stăm de vorbă cu doamna Hitler" 

Nu mai e un secret că milionarul care şi-a ucis bunica a terorizat-o şi pe mama sa. „Acum stăm de vorbă cu doamna Hitler, care a omorât toţi copiii posibili...Uitaţi-o, ca să ştiţi...”, a spus, la un moment dat, Cămârzan. „Este schizofrenic...Eşti

în criză profundă...Mi-ai rupt mâna”, au fost câteva din replicile femeii, acoperite de vorbele fiului său. În tot acest timp, bunica lui Cămârzan mănâncă la o masă separată şi e martoră mută a discuţiei. Peste puţin timp, ea avea să fie ucisă de nepotul ei. Dan Cămârzan a făcut avere din imobiliare. În 2010, Forbes estima averea acestuia la 30 de milioane de euro, dar aceasta s-a risipit din cauza crizei economice.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si