Minune la o mănăstire din Iași! Icoana părintelui Iustin Pârvu a început să lăcrimeze cu mir!

Minune la Iași, acolo unde, la o conferință despre sfinții închisorilor, o icoană a părintelui Iustin Pârvu a început să lăcrimeze cu mir.

Author: C.I.P. miercuri 20 martie 2019 , 15:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Icoana respectivă aparține mănăstirii Petru Vodă și este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva.

Totul s-a petrecut ieri la această conferință, chiar când se vorbea despre Sfinții Închisorilor.

Citeste si: El este șoferul care a provocat cumplitul accident în care au fost implicate trei camioane! Daniel a murit în cabină

Mai întâi a început să curgă mir de la moaștele martirilor din temnițele comuniste, iar mai apoi, mirul a izvorât de la icoana părintelui Iustin Pârvu, duhovnic și stareț al Mănăstirii Petru Vodă din județul Neamț.

Se pare că episodul nu este unic

Conferinţa Sfinţilor Închisorilor se ţine în fiecare an din 2009 încoace. Şi, pentru că, atunci în 2009, la sfârşitul conferinţei, a izvorât mir din moaştele unui sfânt mucenic de la Aiud, ca o pomenirea a acestui eveniment, organizatorii s-au hotarât să se ţină din nou o conferinţă în 2010.

Din nou au izvorât mir moaştele.

Citeste si: Un magazin a fost închis pentru ca Viorica Dăncilă să facă shopping! Premierul a petrecut o oră într-un magazin de lux!

S-au făcut conferinţe şi în 2011, 2012 şi 2013, în ultimii doi ani fiind aduse şi alte sfinte moşte ale noilor mucenici şi mărturisitori, unele izvorând din nou mir bine mirositor.

DETALII ȘI IMAGINI VEZI DISEARĂ ÎN CADRUL JURNALULUI ȘTIRILOR KANAL D DE LA ORA 19:00!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si