Miraculos! Pilotul francez de Formula 1 Romain Grosjean iese viu și nevătămat din bolidul care s-a rupt în două și a luat foc

Pilotul francez de Formula 1 Romain Grosjean a reuşit, duminică, să supravieţuiască miraculos în urma unui accident extrem de grav, care a avut loc în Marele Premiu al Bahrein-ului.

Razvan Ilie, duminică 29 noiembrie 2020 , 19:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Francezul în vârstă de 34 de ani s-a trezit în flăcări după ce a derapat de pe pistă și a lovit violent o barieră de siguranță, informează Mirror.co.uk. Romain Grosjean a ieșit de pe pistă după doar trei viraje, lovind barierele cu un impact extrem de puternic.

Camerele TV s-au îndepărtat imediat de incident, iar cursa a fost imediat oprită de steagul roșu. Cu toate acestea, în mod aproape miraculos, Grosjean a ieșit relativ nevătămat din bolid, ajutat de administratorii și personalul auxiliar al cursei. 

Imaginile de mai jos nu au nevoie de niciun comentariu:

Martori care au asistat la competiţia din Bahrein spun că, după accident, maşina francezului s-a topit, literalmente, în flăcări.

Martori care au asistat la competiţia din Bahrein spun că, după accident, maşina francezului s-a topit, literalmente, în flăcări.

Francezul a avut noroc că a fost ajutat la timp să iasă din mașina care urma să explodeze:


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Costi Ioniță, Roxana Nemeș sau Alexandra Stan? Cine a părăsit competiția Survivor... Costi Ioniță, Roxana Nemeș sau Alexandra Stan? Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Publicul a decis!
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv... Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv cine vede de ce
monitorulcj.ro
Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut! Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut!
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si