Mircea Diaconu, desfiintat de cel care l-a propus parlamentar: "Sper ca oamenii au vazut cine este Mircea Diaconu. O mare dezamagire ca om si ca liberal!"

Presedintele PNL Arges, Adrian Miutescu, l-a atacat virulent pe Mircea Diaconu.

Author: Petru Luca Webeditor: Mihai Dragan vineri 23 martie 2018 , 07:50

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Actualmente europarlamentar, Mircea Diaconu a fost inainte de a fi detasat cu treaba la Bruxelles si senator PNL de Arges. Recent, intr-o iesire fara precedent, presedintele PNL Arges, Adrian Miutescu, l-a demolat pe fostul sau partener politic.

.

"Mircea Diaconu a trădat PNL.

Şi pe mine m-a trădat! Nu a spus niciodată că Miuţescu l-a dus în PNL şi i-a propus, în 2008, să candidezepe locurile PNL. Aşa a ajuns senator... M-am dus la el la teatru. Cred că era într-o vineri şi i-am propus să candideze la Senat. Am vorbit cu Călin Popescu Tăriceanu, care era preşedinte, spunându-i pe cine susţinem noi. A fost făcut şi cetăţean de onoare al municipiului Câmpulung pe vremea primarului Călin Andrei. Dar Mircea Diaconu a ocolit mereu să spună adevărul. Pentru mine a fost o dezamăgire. Chiar şi după ce a ajuns senator, în loc să mă ajute după ce eu am dus toată campania, el fiind plecat, în plină campanie electorală, la filmări, la Săvârşin...

Mircea Diaconu, desfiintat de cel care l-a propus parlamentar. "Pentru mine a fost o dezamagire!" 

Când venea, îmi reproşa, că l-am pus degeaba pe listă, că nu o să iasă. La final a ieşit. Senator. Eu, nu. Ceea ce m-a dezamăgit a fost că trebuia să râmână să lucreze în echipă şi în folosul PNL. Mi-a luat locul în Biroul Naţional, era ministru al Culturii şi nu a mişcat un deget pentru mine. Eram persona non-grata pentru că fusesem împotriva înţelegerii cu PSD, la formarea USL. Asta e! Dar dacă domnul Diaconu îşi propune să candideze din nou ca europarlamentar, pentru că îi place, îi place al dracului de mult, nu va mai putea fura din voturile PNL. Sper că oamenii au văzut cine este Mircea Diaconu. O mare dezamăgire ca om şi ca liberal!”, a declarat Adrian Miutescu, citat de jurnaldearges.ro. Desfiintat de cel care l-a propus parlamentar, actorul Mircea Diaconu isi vede insa in continuare de treaba, fara sa-i dea vreo replica lui Miutescu. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si