Mireasa anului la doar 11 ani. Un cuplu de tineri căsătoriți au făcut senzație în mediul online

Cea mai mică mireasă face senzație în mediul online. Un manelist din România a stârnit un val de reacții după ce s-a fotografiat cu mireasa și mirele. El a fost invitat să cânte, dar a fost surprins de vârsta mirilor.

Author: Georgiana Balaban miercuri 29 iunie 2022 , 14:15

mireasă și mire la 11 ani

Mirii care au făcut senzație în mediul online, la doar 11 ani.

[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cuplul de miri erau extrem de eleganți și îmbrăcați „ca la carte” însă aveau în jur de 11-12 ani. Manelistul a scris în dreptul fotografiei „cea mai mică mireasă de pe planetă”.

Reacțiile nu au întârziat să apară, iar internauții au lăsat tot felul de comentarii atât pozitive, cât și negative.

Cea mai mică mireasă din țară

Dacă la 11 ani, alți copii încă mai copilăresc, o mireasă din România se căsătorește cu un minor de aceeași. Cei doi copii au fost surprinși în ziua nunții.

Citește si: VIDEO| Dansul mirilor cu o mireasă fără picioare. Scene emoționante

Copila purta o rochie albă de mireasă, voal, coroniță, dar și o salbă plină cu galbeni ce îi străluceau de la gât. Mirele nu s-a lăsat nici el mai prejos. A strălucit în felul lui, într-un costum alb, pantofi, dar și un lanț gros de aur. Sacoul de mire a fost accesorizat cu bancnote de 50 și 100 de lei.

Citește si: Serialele şi filmele care apar pe Netflix în aprilie 2022

„Sunt prea mici. Doamne în ce țară trăim. De ce nu există legi în acest sens?”, „Opriți planeta! Vreau să cobor!”, „Așa sunt legile la ei! Mai bine așa decât cu 4-5 facultăți și după să mori de foame!”, „Tradiția e tradiție!”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate în mediul online.

Citește si: VIDEO- De ce a devenit litera Z un simbol pro-război în Rusia

Fotografia a împărțit mediul online în două tabere. Dacă unii internauți criticau statul și educația oferită de părinții mirilor, alții țineau cu minori și spuneau că nu sunt singurul caz de acest gen.

Citește si: Semnificația zilei de 10 mai. Ziua Regalității Române


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si