Mirel Dragan, sportivul despre care s-a spus la Exatlon ca ar fi iubitul Dianei Belbita, lupta acum in aceeasi competitie cu “Printesa Razboinica”

Mirel Dragan si Diana Belbita sunt prieteni buni, despre cei doi sportivi chiar s-a spus in perioada Exatlon ca ar fi iubiti.

Webeditor: A.N. Author: C.L. miercuri 08 august 2018 , 08:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Totul a inceput de la faptul ca Mirel Dragan i-a trimis Dianei Belbita, la Exatlon, un mesaj in care-i spunea ca este extrem de mandru de ea si ca ii este aproape. Diana Belbita a citit mesajul prietenului sau extrem de emotionata, motiv pentru colegii sai de echipa sa speculeze ca Mirel Dragan ar fi iubitul secret al Dianei Belbita.

Intoarsa de la Exatlon, Diana Belbita a lamurit insa totul si a spus ca intre ea si Mirel Dragan este doar o buna prietenie, cei doi participand de numeroase ori la aceleasi competitii si antrenandu-se in aceeasi sala la un moment dat. Ei bine, acum, Diana Belbita si Mirel Dragan se vor intalni din nou. Mirel Dragan va intra pentru prima data in cusca RXF, in gala din 20 august de la Bucuresti.

Mirel Dragan este luptator de Kempo ca si fosta concurenta de la Exatlon.

Este multiplu campion national si a cucerit de doua ori titlul de campion mondial in anii 2014, la Budapesta (Ungaria) si in 2015 in Antalya (Turcia), dar si un titlu european in 2015.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si