Miresele din India, umilite şi obligate de Stat să facă teste de virginitate. Prin ce orori trec în ziua nunţii

Femeile sunt umilte şi obligate să treacă prin testul de virginitate pentru a le demonstra viitorilor soţi şi familiilor acestora că sunt pure. Dacă vorbim de o căsătorie aranjată de familii, viitoarele mirese din India nu mai sunt nevoite să facă testul virginităţii.

E. V., marți 20 noiembrie 2018 , 10:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dacă pentru toate femeile din lume ziua în care se căsătoresc este cea mai frumoasă din lume, cele din India trec prin momente mai puţin plăcute. Miresele din India din anumite districte sunt nevoite să facă un test de virginitate. Această tradiţie se păstrează de sute de ani în comunităţile din India.

Femeile sunt umilte şi obligate să treacă prin testul de virginitate pentru a le demonstra viitorilor soţi şi familiilor acestora că sunt pure.

Dacă vorbim de o căsătorie aranjată de familii, viitoarele mirese din India nu mai sunt nevoite să facă testul virginităţii.

Motivul? E simplu, se consideră că ambii soţi au avut parte de intimitate în trecut, cu alţi parteneri.

Testul de virginitate

Acest test le-a marcat pe multe dintre femeile indience. Femeile din districtul Betul sunt supuse acestor teste în timpul ceremoniei Mukhyamantri Kanyadan Yojna, din ordinele Guvernului Madhya Pradesh.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si