Misterul camionului cu 8 cadavre din Timișoara. Ce au descoperit polițiștii

Mobilizare de forţe din partea Poliţiei şi Ambulanţei, după ce un apel la numărul de urgenţe 112 anunţa că pe autostrada Arad - Timişoara se afla un camion frigorific în care se află 7-8 cadavre umane, cel mai probabil migranţi. Camionul nu a fost găsit, iar apelantul nu a mai răspuns autorităţilor.

R.B., marți 05 noiembrie 2019 , 09:54

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

UPDATE: Apelul la 112 a fost fals, au informat polițiștii. Forțele de intervenție au verificat porțiunea de autostradă atât spre Arad cât și spre Remetea Mare, însă până la această oră nu găsit autotrenul descris prin apelul la 112. 

Echipaje de Poliţie şi Ambulanţă au mers, luni seară, pe autostrada Timişoara - Arad, pentru identificarea camionului şi au străbătut zeci de kilometri în ambele direcţii, potrivit reprezentanţilor autorităţilor.

După mai bine de o oră de căutări, echipajele de la ambulanţă s-au retras, camionul nefiind găsit. 

Citeste si: Alertă pe drumul ce leagă Timişoara de Arad! Mai multe persoane decedate au fost găsite într-o remorcă frigorifică

Apelul la numărul de urgenţă 112, care anunţa că pe autostradă se află un camion cu 7-8 cadavre, a fost localizat în zona localităţii Seceani, de lângă Orţişoara, judeţul Timiş.

Ulterior, apelantul nu a mai răspuns autorităţilor, când acestea au încercat să ia legătura cu el.

Citeste si: 41 de migranţi, descoperiţi în viaţă într-un camion frigorific în nordul Greciei

Poliţiştii încearcă acum să-l găsească şi să îl tragă la răspundere.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si