Modernizarea strazii le-a distrus casele. Zeci de proprietari din Galati au casele crapate dupa ce Primaria a inceput lucrarile stradale

In loc sa se bucure de o strada modernizata, zeci de proprietari din Galati isi plang de mila ca li se darama casele. Crapaturi uriase au aparut in peretii cladirilor, iar unii s-au mutat, de teama ca ar putea sfarsi sub daramaturi. Oamenii spun ca aceasta situatie a aparut de cand Primaria a inceput lucrarile la strada.

Author: A.L. joi 23 februarie 2017 , 12:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 


Strada Traian din Galati ar fi trebuit sa arate la sfarsitul anului ca un bulevard din marile capitale europene de care sa  se bucure localnicii.Numai ca,  din cauza lucrarilor, casele oamenilor din zona au inceput sa se darame.

"Toata partea din spate este lasata, cel putin jumatate de metru, daca nu vreo 70 de cm si in continuare apa pluviala care se scurge atat de la vecini, cat si de la mine se duce in aceasta groapa care lucreaza. Sunt nevoit sa mut urgent magazinul pentru ca este in pericol viata omului"

"A fost vibratia foarte puternica si de atunci au crapat peretii. In zona in care ma aflu eu, e oarecum sigura, dar in spate nu e sigur deloc" 

De teama ca peretii s-ar putea prabusi peste ei, unii oameni si-au abandonat casele si au plecat. Altii sunt pe picior de plecare, chiar daca au afaceri in zona.

"A fost un magazin de instalatii sanitare, calorifere. Incepuse sa se crape si sa nu pice pe ei. Subliniez din nou ca este pusa viata omului in pericol"

De aceste probleme au aflat si reprezentantii primariei

Daca expertiza facuta de specialistii din cadrul Primariei arata ca lucrarile din zona le-au daramat casele oamenilor, toti cei care locuiesc pe strada Traian vor fi despagubiti.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si