Moment istoric! Sentinta ICCJ pentru Liviu Dragnea! Liderul PSD a primit condamnarea

M.C.B., joi 21 iunie 2018 , 18:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Liviu Dragnea, achitat pentru fals intelectual, 3 ani si 6 luni pentru abuz in serviciu, anuleaza suspendarea conditionata de 2 ani din dosarul ”Referendumul”, contopeste pedepsele. Un judecator a avut opinie separata de achitare.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a dat sentinţa în dosarul „DGASPC Teleorman", in care a fost judecat liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman. 

Până acum, pronunţarea sentinţei a fost amânată de două ori. La ultimul termen al procesului din 15 mai, procurorul de şedinţă a cerut pentru Liviu Dragnea pedepse orientate spre mediu prevăzut de lege, respectiv şapte ani şi şase luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu şi doi ani şi şase luni pentru instigare la fals intelectual. De asemenea, în cazul liderului PSD, procurorul a susţinut că se impune constatarea că faptele din acest dosar sunt concurente cu cele din dosarul „Referendumul", în care Dragnea a fost condamnat la doi ani cu suspendare, astfel impunându-se anularea suspendării şi transformarea într-o pedeapsă cu executare.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si