Momente de cosmar intr-un parc din centrul Capitalei. Trei barbati s-au batut cu bestialitate in fata unor copii, printre care si fiul unuia dintre ei
Actual

Momente de cosmar intr-un parc din centrul Capitalei. Trei barbati s-au batut cu bestialitate in fata unor copii, printre care si fiul unuia dintre ei

V.P.
3 sep 2016

Trei barbati s-au luat la bataie intr-un parc din centrul Bucurestiului sub privirile ingrozite ale copiiilor care se jucau acolo. Fiul unuia dintre batausi, inspaimantat de ceea ce s-a intamplat, a alergat si a chemat politia. Ajunsi la fata locului, agentilor nu le-a venit sa creada in ce stare erau barbatii.

"In secunda in care se termina totul, iti rad barba cu ciobul. Nu-i nimic, o sa aveti eveniment in parc. Ati venit pentru mine? Mai mult de o amenda nu au ce sa imi faca", a spus unul dintre batausi.

"Am fost alertati de un copil de 14 ani ca tatal lui este batut de 2 barbati. Am mers la fata locului si s-a confirmat ceea ce baiatul ne spusese. Acolo se afla tatal si un vecin cu alt barbat", spus politistul.

Se pare ca bataia a pornit de la o cearta dintre copii. Barbatii au ales sa isi faca dreptate cu bata si cu pumnul, nu cu vorba frumoasa.

"Maine o sa depun plangere penala. O sa vin cu mesajele copilului meu. I-ati luat telefonul"., a spus barbatul.

Purtatorul de cuvant al Politiei Locale a explicat ca barbatul a fost lovit destul de grav. De altfel, din imagini se observa ca barbatul era plin de sange.

"Te rog, Dan, hai sa mergem la spital sa iti faca un tomograf", s-a rugat sotia de barbatul lovit, care pana la urma a lesinat.

Dupa ce s-au calmat spiritele, cei trei scandalagii au fost dusi la sectia de politie, unde au primit amenzi usturatoare.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook